Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Koninklijk bezoek aan Huijbregts Groep

Koning Willem-Alexander bracht op 12 december jl. een werkbezoek aan Huijbregts Groep. De Koning wilde zich met dit bezoek verdiepen de Nederlandse maakindustrie.

Frans, Rina en Willem Huijbregts heetten de Koning van harte welkom. Daarna gaf zoon Willem de Koning een rondleiding door het bedrijf.

Unieke technologie
Het familiebedrijf Huijbregts ontwikkelde een geavanceerd productieproces voor het mengen van poeders voor de voedingsmiddelenindustrie. Met intensieve zorg voor recepturen en voedselveiligheid verwerken ze grondstoffen tot homogene poedermengsels in verpakkingen op maat en naar wens van de klant. De Koning toonde veel interesse in het bedrijf en deze unieke technologie.

Talentontwikkeling op MBO-niveau
Na de rondleiding ging de Koning in gesprek met vertegenwoordigers uit het onderwijs, Frans en Willem Huijbregts, twee medewerkers van Huijbregts Groep, de bedrijfsdocent van Lisa Neggers en ‘student’ en teamleider Tomas Beket. De Huijbregts Groep maakt zich sterk voor talentontwikkeling. In samenwerking met ROC Ter Aa en omliggende bedrijven is er een eigen bedrijfsschool, waar medewerkers worden opgeleid tot procesoperator. Aan niet-Nederlandse medewerkers worden taalcursussen gegeven.

De Koning heeft een bijzondere belangstelling voor talentontwikkeling, met name op MBO-niveau. Lisa Neggers vertelde wat haar werk in de bedrijfsschool inhoudt. Tomas gaf aan dat hij door de interne opleiding kon doorgroeien naar teamleider op het laboratorium.

De familie Huijbregts en medewerkers zien het als een eer dat de Koning Huijbregts Groep bezocht.

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement