Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Kathleen Metz nieuw bestuurslid VNO-NCW Zeeland

Met ingang van januari 2023 is Kathleen Metz, directeur-eigenaar van Prince Kunststofbouw in Tholen, toegetreden tot het regiobestuur van VNO-NCW Zeeland.

Kathleen is sinds 1998 bij Prince Kunststofbouw werkzaam, eerst met de verantwoordelijkheid voor personeelszaken, marketing en verkoop. Prince Kunststofbouw is gespecialiseerd in de productie van hoogwaardige gecertificeerde koppelingen voor de distributie van drinkwater en gas. In 2010 nam Kathleen de leiding over het bedrijf over van de oprichter Dré Prince, en een paar jaar later nam zij ook het bedrijf over. Er is veel geïnvesteerd in het bedrijf, de machines, de klanten en ook in het personeel van Prince Kunststofbouw.

Kathleen: ‘De afgelopen jaren maakten wij een hele mooie en gezonde groei door. Ik ben supertrots op het professionele en vakkundige PK-team.’

Kathleen was eerder betrokken als bestuurslid bij VNO-NCW kring De Brabantse Wal. Een overzicht van het regiobestuur van VNO-NCW Zeeland vind je hier.

Wij heten Kathleen van harte welkom binnen ons bestuur en wensen haar veel succes én plezier in haar nieuwe rol!

Vragen of meer informatie?

Neem dan contact op met Erik van Oosten, regiomanager VNO-NCW Zeeland, via oosten@vnoncwbrabantzeeland.nl of (06) 25 05 15 08.

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement