Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Verdiepende workshop sociale en psychologische veiligheid

14 december 2023 | 09:30 - 16:00 | Relevance | Zaltbommel

Wegens succes op herhaling!

Bij Relevance Learning krijg je de kans om een volledige dag deel te nemen aan een diepgaande workshop over sociale en psychologische veiligheid. Deze workshop biedt een dieper inzicht in wat deze begrippen inhouden en biedt richting en handvatten om hier in jouw organisatie mee aan de slag te gaan.  Samen met een diverse groep deelnemers onderzoek je wat psychologische veiligheid betekent voor jouw organisatie, wat eraan bijdraagt en ontwikkel je een aanpak om een veiliger werkklimaat te creëren.

Datum: donderdag 14 december 2023
Tijd: 9.30-16.00 uur incl. lunch en afsluitende borrel
Locatie: Relevance Van Heemstraweg-West 5 in Zaltbommel

Wat neem je mee naar huis?

De workshop combineert verschillende leermethoden, theorie en uitwisseling van ervaringen met gelijkgestemde deelnemers. Na afloop van de workshop ga je naar huis met een praktische en concrete aanpak om veiligheid in jouw organisatie te bevorderen. Je krijgt:

  • Verdiepend inzicht in sociale en psychologische veiligheid, de verschillen tussen beide en de kenmerken van een veilige werkomgeving.
  • Meer kennis over de sociaalpsychologische effecten en groepsdynamiek die van invloed zijn op psychologische veiligheid.
  • De mogelijkheid om ervaringen en voorbeelden uit te wisselen met andere deelnemers in een vertrouwelijke omgeving, waarbij je best practices deelt en praktisch advies ontvangt.
  • De gelegenheid om te onderzoeken welke elementen van veiligheid relevant zijn binnen jouw organisatie en om een aanpak te ontwikkelen om deze te vergroten.

Het belang van psychologische veiligheid in organisaties

De waarde van psychologische veiligheid kan niet genoeg benadrukt worden. Dit concept is ontdekt, onderzocht en op de kaart gezet door Amy Edmondson, professor aan de Harvard Business School. Uit haar onderzoek wordt steeds duidelijker dat de mate van psychologische veiligheid in teams en organisaties voorspellend is voor prestaties, kwaliteit van besluitvorming, leervermogen, welzijn, werkplezier en nog veel meer.

Het is dan ook geen verrassing dat psychologische veiligheid wereldwijd steeds meer aandacht krijgt. Het opbouwen van psychologische veiligheid betekent bouwen aan duurzame ontwikkeling en succes voor jouw organisatie, en het welzijn van iedereen die erbij betrokken is!

Jouw trainer deze dag

Jelmer van Dijk is senior communicatietrainer, procesbegeleider en organisatieadviseur bij Relevance Learning (a Schouten & Nelissen company). Hij benadert team- en organisatievraagstukken vanuit een perspectief van groepsdynamica. Momenteel zet hij zich in voor het vergroten van psychologische veiligheid bij organisaties als TNO, Defensie en de Universiteit van Amsterdam.

Bijdrage

De kosten voor deelname aan deze verdiepende workshop bedragen €175,- excl. btw per persoon.

Aanmelden

Ben je lid van onze vereniging, meld je dan snel en eenvoudig aan via onze ledenapp. (Nog) Geen lid of heb je andere vragen? Neem dan contact op met Vivian Schoormans, Academy coördinator, via schoormans@vnoncwbrabantzeeland.nl.

APP Aanmelden Activiteiten

Kosteloos afmelden? Laat het ons op tijd weten.

Zoals aangegeven, vragen wij voor deze bijeenkomst een bijdrage van 175 euro per persoon, excl. btw. Je ontvangt hier t.z.t. een factuur voor. Ben je verhinderd? Dan horen we dit graag. Je kunt je tot vrijdag december 12.00 uur kosteloos afmelden via academy@vnoncwbrabantzeeland.nl. Meld je je later af of kom je zonder afmelding niet naar deze workshop? Dan brengen wij dit bedrag toch in rekening. Dank voor je begrip hiervoor.

Vragen of meer informatie?

Neem dan contact op met Vivian Schoormans via academy@vnoncwbrabantzeeland.nl.

 

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement