Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Talentontwikkeling: noodzaak of luxe? | HR-community

6 juni 2024 | 09.30 - 11.45 | Stimac, Deurne

Na onze inspirerende bijeenkomst over Generatie Z bij Curio, willen we je graag uitnodigen voor onze volgende HR-bijeenkomst op 6 juni 2024. Vanuit ons jaarthema Employee Journey hebben we voor deze bijeenkomst als onderwerp:

Talentontwikkeling: noodzaak of luxe? 

Als medewerkers een tijdje in dienst zijn gaan ze op zoek naar manieren om hun vaardigheden verder te ontwikkelen. Om deze ontwikkeling te ondersteunen en te vermijden dat ze de groei ergens anders zoeken kun je in je werknemers investeren met een efficiënt opleidingsprogramma. Een voorbeeld in de praktijk is te zien bij Stimac in Deurne.
Vanuit het thema: talentontwikkeling: noodzaak of luxe gelooft Harm dat het werkt om talent te ontwikkelen en heeft hij ervoor gekozen om dit via een eigen in-house opleiding te doen.

Wil je meer te weten komen over alle ins en outs van (de ontwikkeling van) deze in-house opleiding en ben je benieuwd welk effect dit heeft op het werven én behouden van medewerkers, meld je dan aan voor dit inspirerende verhaal van Harm!

Over onze gastheer: Stimac is gespecialiseerd in technisch industrieel onderhoud en biedt een scala aan diensten aan om de continuïteit van machineparken te waarborgen. Om het tekort aan technisch, goed geschoold personeel op te vangen en gekwalificeerde medewerkers te behouden, heeft Harm diverse eigen in-house opleidingen ontwikkeld.

Datum: donderdag 6 juni 2024
Tijdstip: 9:00 tot 11:45 uur
Locatie:  Stimac, Florijn 23 in Deurne

Programma

09.00 uur Ontvangst met koffie/thee
09.30 uur Start en welkom door Marloes Rijken, VNO-NCW BZ regiomanager en manager HR-community
09.35 uur Harm van Stiphout van Stimac over de eigen ontwikkelde in-house opleiding
10.35 uur Pauze met koffie/thee
11.00 uur Uitwisselen van eigen ervaringen in groepjes
11.30 uur Plenair afsluiten
11.45 uur Einde bijeenkomst.

Over de HR-Community

Onze HR-Community is dé plek waar ruim 300 HR-managers en -directeuren in een vertrouwde omgeving personele uitdagingen bespreekbaar maken,  praktijkervaringen delen, kennis en nieuwe inzichten opdoen en actualiteiten doornemen. Je haalt er dus altijd iets uit waar je mee aan de slag kan.

De community komt vijf keer per jaar samen. Elke bijeenkomst is interactief en heeft een centraal thema dat wordt behandeld door een of meerdere spreker(s). Daarnaast ga je in groepsverband aan de slag met collega HR-managers uit Brabant. Zij zijn allen werkzaam bij bedrijven met meer dan vijftig medewerkers en overwegend actief in de bouw, zorg, industrie en logistiek.

Meer informatie over de HR-community >>

Aanmelden

Horen hoe andere organisaties een HR-thema benaderen of implementeren is van grote toegevoegde waarde. Het geeft nieuwe perspectieven in bedrijfsvisies. Wil jij met collega HR-managers en -professionals om tafel en jouw horizon verbreden? Sluit dan aan bij deze succesvolle community!

Meer informatie of aanmelden?

Neem dan contact op met Marloes Rijken via community@vnoncwbrabantzeeland.nl

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement