Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Op naar Den Haag! | Community Topvrouwen in gesprek met vrouwelijke kopstukken

29 november 2023 | 11.00 - 16.00 | Den Haag

De community Topvrouwen van VNO-NCW Brabant Zeeland reist op 29 november af naar het Haagse voor een ontmoeting met vrouwelijke kopstukken. Een evenement dat de kracht van vrouwelijk leiderschap en empowerment centraal stelt.

We gaan in gesprek met een topvrouw die het landelijk beleid beïnvloedt, bepaalt en uitvoert. Niemand minder dan demissionair minister Conny Helder maakt deze dag haar opwachting. Daarnaast vertelt SER Topvrouwen je alles over het benutten van je talenten en hoe je nóg beter in de picture komt!

Datum: woensdag 29 november 2023
Tijdstip: 11.00 tot 16.00 uur (inclusief lunch)
Locatie: Den Haag (precieze details ontvangen deelnemers na aanmelding)
Kosten: 50 euro p.p. (exclusief btw) 

Conny Helder | demissionair minister voor Langdurige Zorg en Sport

Conny was, voordat zij minister werd, bestuursvoorzitter bij tanteLouise in Bergen op Zoom én aangesloten bij de Community Topvrouwen van VNO-NCW Brabant Zeeland. Ze is een inspirerend voorbeeld van vrouwelijk leiderschap en heeft een buitengewone invloed op de zorgsector. Deze middag deelt Conny haar persoonlijke inzichten met ons over het verleggen van grenzen.

SER Topvrouwen

Ook krijgen we een unieke kijk achter de schermen van SER Topvrouwen, een invloedrijk initiatief dat het gezicht van vrouwelijk leiderschap in Nederland verandert. Ben jij klaar om je carrière naar nieuwe hoogten te tillen en deel uit te maken van een krachtige gemeenschap van getalenteerde vrouwen?

Netwerken

Deze dag biedt ook talloze netwerkkansen. Je krijgt de mogelijkheid om andere leden van onze community Topvrouwen uit de regio te ontmoeten en connecties te leggen die je carrière een extra boost kunnen geven. Samen creëren we een krachtige community van zelfverzekerde en daadkrachtige vrouwen.

Aanmelden

We hebben maximaal 50 plaatsen te vergeven, dus meld je snel aan!

Dit exclusieve evenement is voor vrouwelijke bestuurders en directeuren van organisaties met meer dan vijftig medewerkers die aangesloten zijn bij de Community Topvrouwen van VNO-NCW Brabant Zeeland. Leden van onze vereniging melden zich snel en eenvoudig aan via onze ledenapp. Ben je (nog) geen lid of heb je andere vragen? Neem dan contact op met Marjolein Deryckere via community@vnoncwbrabantzeeland.nl.

Meer informatie over de Community Topvrouwen >>

 

APP Aanmelden Activiteiten

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement