Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Medewerkersbetrokkenheid bij CZ: hoe blijf je als organisatie anderen een stapje voor? | HR-community

5 september 2024 | 09.15 - 11.45 | CZ | Tilburg

Na de succesvolle bijeenkomst van onze HR-community over de eigen inhouse opleidingen bij Stimac in Deurne is het thema van deze bijeenkomst bij CZ medewerkersbetrokkenheid. Hoe zorg je ervoor dat je als werkgever andere organisaties een stapje voor blijft? 

Tegenwoordig is het heel makkelijk om van baan te wisselen. Daarom is het belangrijk te weten wat er speelt bij jouw medewerkers en in hoeverre ze bij jouw organisatie betrokken zijn. Betrokken medewerkers zijn doorgaans namelijk productiever en loyaler, waardoor zij minder snel de organisatie zullen verlaten.  CZ heeft dan ook bewust de keuze gemaakt voor een onderzoek gericht op medewerkersbetrokkenheid. Dit helpt hen om betrokkenheid, bevlogenheid en aanbeveling een plek te geven in de organisatie.

Wil je weten hoe CZ dit medewerkersbetrokkenheid-onderzoek aanpakt en hoe je je als organisatie hiermee kunt onderscheiden ten opzichte van andere werkgevers? Meld je dan aan voor dit inspirerende verhaal van Karin Schrik.

Datum: donderdag 5 september 2024
Tijdstip: 9.15 tot 11.45 uur
Locatie: CZ, Ringbaan-West 236 in Tilburg

Over CZ 

CZ groep is een 100% zorgverzekeraar met 90 jaar ervaring zonder winstoogmerk. Met betrokkenheid en daadkracht zetten zij zich in voor hun verzekerden. Hun missie: de zorg goed, betaalbaar en toegankelijk houden, voor hun verzekerden én voor Nederland. Dit alles doen ze met een groep van bijna 2500 medewerkers, verdeeld over de kantoren in Tilburg, Sittard en Goes.

Programma 

09.15 u Ontvangst met koffie/thee
09.30 u Start en welkom door Marloes Rijken, regiomanager VNO-NCW Brabant Zeeland regiomanager en manager HR-community
09.35 u Karin Schrik, expert op het gebied van medewerkersbetrokkenheid bij CZ
10.35 u Pauze met koffie/thee
11.00 u Uitwisselen van eigen ervaringen in groepjes 
11.30 u Plenair afsluiten
11.45 u Einde bijeenkomst 

Aanmelden

Meld je snel en eenvoudig aan via onze ledenapp. (Nog) Geen lid? Stuur dan een mail naar community@vnoncwbrabantzeeland.nl. Aanmelden kan tot 29 augustus 2024

Kosteloos afmelden? Laat het ons op tijd weten!

Deelname aan deze bijeenkomst is kosteloos. Ben je verhinderd? Dan horen we dit graag. Je kunt tot 48 uur voor aanvang van de bijeenkomst kosteloos afmelden via community@vnoncwbrabantzeeland.nl. Meld je je later af of ben je zonder afmelding niet aanwezig? Dan brengen we 35 euro excl. BTW in rekening. 

APP Aanmelden Activiteiten

Over de HR-community

Horen hoe andere organisaties een HR-thema benaderen of implementeren is van grote toegevoegde waarde. Het geeft nieuwe perspectieven in bedrijfsvisies. Wil jij met collega HR-managers en -professionals om tafel en jouw horizon verbreden? Sluit dan aan bij deze succesvolle community!

Meer informatie over de HR-community >>

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement