Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Maak kennis met Jacco Vonhof (incl. lunch)

9 november 2022 | Voorafgaand aan Contacta | 12.00 - 14.00 | Zeelandhallen | Goes

Het mkb maakt zich op voor zware tijden. Met de huidige energiecrisis, inkoopproblemen, inflatie en personeelstekorten voorzien veel ondernemers in het mkb een zware winter. Genoeg om te bespreken met mensen die dicht bij het ‘vuur opereren’. Daarom zijn wij blij dat de voorzitter van MKB-Nederland Jacco Vonhof  op onze uitnodiging naar Zeeland komt voorafgaand aan hét zakelijk netwerkevent van Zeeland Contacta.

MKB-Nederland vertegenwoordigt ruim 120 brancheverenigingen. Voorzitter Jacco spreekt tijdens deze meeting exclusief voor de leden van VNO-NCW Zeeland over de politieke en economische actualiteit: welke visie heeft MKB-Nederland op de huidige politieke thema’s en waar maakt MKB-Nederland zich hard voor in Zeeland. Wil jij nog iets kwijt aan Jacco of heb je vragen? Ook daar is ruimte voor! Tijdens deze bijeenkomst biedt Moore DRV je een lunch aan.

Datum: woensdag 9 november 2022
Je bent van harte welkom in de stand van ons lid accountantskantoor Moore DRV, standnummer 104 in de Noordzeehal (hal 1)
Tijdstip: inloop om 12.00 uur voorafgaand aan de beursopening
Het programma start om 12.30 uur en eindigt om 14.00 uur, inclusief lunch
Locatie: Zeelandhallen, Da Vinciplein 1 in Goes

Tip: ga vervolgens de beursvloer op of bezoek een workshop. Het thema ‘Een nieuwe balans’ geeft meer dan voldoende aanknopingspunten voor een inspirerend vervolg op onze bijeenkomst. Bij de bevestiging van jouw aanmelding ontvang je een gratis toegangskaart!

Aanmelden

Ben je lid van onze vereniging, dan kun je je eenvoudig en snel aanmelden via onze ledenapp. (Nog) Geen lid? Neem dan contact op met Chantal de Jonge, via jonge@vnoncwbrabantzeeland.nl

APP Aanmelden Activiteiten

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement