Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

HR-Community | Employee Journey: het behouden van (jong) talent

28 september 2023 | 09.30 - 11.30 | Human Capital Care | Son

In deze serie bijeenkomsten van onze HR-Community verdiepen HR-managers en directeuren zich in de employee journey. In verschillende sessies gaan we samen op reis langs verschillende thema’s. Van emloyer branding tot exitgesprekken. Het thema van deze bijeenkomst is het behouden van jong (millennial) talent.

Bram de Bont, HR Businesspartner bij onze projectpartner HumanCapitalCare, vertelt hoe het beleid vanuit de holding bijdraagt aan het behoud van millennial talent. Hij deelt welk ondersteunend beleid op dit gebied is ontwikkeld en hoe dit leidinggevenden helpt bij het behouden van talent binnen Human Capital Care. Gerrit van der Maaten, HR-directeur bij onze strategische partner Van Mossel, deelt zijn ervaringen over het opzetten van een High Potential Programma. Hij vertelt wat het opleidingsprogramma inhoudt en hoe het bijdraagt aan het behouden van talent.

Datum: donderdag 28 september 2023
Tijd: 09.30 – 11.30 uur
Locatie: Human Capital Care, Science Park Eindhoven 5127 in Son

Programma

09.00 u Inloop
09.30 u Start bijeenkomst met welkomstwoord door Marjolein Deryckere, Community Manager VNO-NCW Brabant Zeeland
09.35 u Bram de Bont (HCC) over het behoud van millennial talent
10.20 u Gerrit van der Maaten (Van Mossel) over hun High Potential Programma
10.50 u Korte pauze
11.00 u Break-out sessie
11.30 u Plenaire terugkoppeling
11.45 u Einde bijeenkomst

Behoud van (millennial) talent bij HumanCapitalCare

HCC heeft als ambitie om heel Nederland gezond, gemotiveerd en competent aan het werk te krijgen. Ze geloven dat medewerkers die het beste uit zichzelf kunnen halen het verschil maken. Daarom hechten ze veel waarde aan goed werkgeverschap en werken ze samen met werkgevers die dezelfde ambitie hebben.

Als het goed gaat met de medewerkers, gaat het vaak ook goed met de organisatie. Dit klinkt prachtig en uitdagend, maar hoe zorgen ze ervoor dat dit ook geldt voor hun eigen medewerkers? Hoe behouden ze hun talent en met name de ambitieuze millennial generatie? Bram vertelt welk ondersteunend beleid is opgesteld en hoe dit hun leidinggevenden helpt bij het behouden van talent binnen HumanCapitalCare.

Invloed High Potential Programma op het behouden van talent bij Van Mossel

Met hun High Potential Programma zorgt van Van Mossel dat de kernwaarden worden doorleefd en dat medewerkers het werkgeversmerk uitdragen. Het opleidingsprogramma voor medewerkers draait echter ook om ambitie en groeikansen. In een jaar tijd krijgt de groep de ruimte en vrijheid om zich zowel persoonlijk als zakelijk verder te ontwikkelen. Gerrit vertelt tijdens deze HR-bijeenkomst wat het programma inhoudt en welke effecten het heeft op het behouden van talent.

Aanmelden

Ben je lid van onze vereniging, meld je dan snel en eenvoudig aan via onze ledenapp. (Nog) geen lid of heb je andere vragen? Neem dan contact op met Marjolein Deryckere via berkmortel@vnoncwbrabantzeeland.nl.

APP Aanmelden Activiteiten

Over de HR-Community

De HR-Community is dé plek waar ruim 300 HR-managers en -directeuren in een vertrouwde omgeving personele uitdagingen bespreekbaar maken,  praktijkervaringen delen, kennis en nieuwe inzichten opdoen en actualiteiten doornemen. Je haalt er dus altijd iets uit waar je mee aan de slag kan.

Meer informatie over de HR-Community >

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement