Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Community Topvrouwen | Verdiepende workshop Strategisch Beïnvloeden

21 maart 2024 | 09.30 - 16.00 | Heijmans | Rosmalen

Om als organisatie succesvol te zijn, wil je zowel op strategisch als op tactisch en uitvoerend niveau invloed uitoefenen. Je bevindt je in het krachtenveld op strategisch niveau van je organisatie, en zou hier graag ontspannen, vanuit je eigen kracht en met (meer) impact in bewegen.

Heb jij de interactieve online inspiratiesessie over strategisch beïnvloeden op vrijdag 26 januari bijgewoond? Dan weet je inmiddels meer over dit onderwerp en hoe je het kan oppakken binnen jouw organisatie. Heb je de inspiratiesessie gemist? Geen probleem. De informatie uit de inspiratiesessie download je hier.

Wil je je verder verdiepen in strategisch beïnvloeden, kom dan naar de workshop. Met je VNO-NCW Brabant Zeeland-lidmaatschap krijg je hier korting op en kunnen we deze aanbieden voor 245 euro, excl. btw (inclusief lunch en borrel).

Datum: donderdag 21 maart 2024
Tijdstip: 09.30 – 16.00 uur 
Locatie: Heijmans, Graafsebaan 65 in Rosmalen

Aansluitend vindt de bijeenkomst van de Community Topvrouwen plaats met topvrouw Heleen Herbert, CCO en CHRO bij Heijmans. Meer informatie en aanmelden >>

Workshop

In deze workshop krijg je meer zicht op jezelf en jouw beïnvloedings- en leiderschapskwaliteiten. Daarnaast biedt het jou de mogelijkheid om kennis over strategisch beïnvloeden aan de top op te frissen. Er worden concrete handvatten aangereikt hoe je de verkregen inzicht en kennis in kunt zetten op een manier die bij jou en bij jouw organisatiecultuur past. In gesprekken met vrouwelijke collega’s uit verschillende branches, kun je ervaringen en dilemma’s uit wisselen en zo van elkaar leren. Na deze workshop kun je het spel in jouw eigen krachtenveld weer met plezier aan.

De workshop combineert verschillende leermethoden, te weten: theorie, reflectie en uitwisseling van ervaringen met gelijkgestemde deelnemers. Na afloop van de workshop ga je naar huis met een frisse blik op jouw beïnvloedings- en leiderschapskwaliteiten en met praktische handvatten.

Wat neem je mee naar huis?

  • Een (hernieuwd) inzicht in jouw persoonlijke beïnvloedingskracht, in jouw eigen leiderschapskwaliteiten en hoe deze te benutten
  • Meer zicht op wat je nodig hebt om in verbinding te blijven met jezelf zonder focus op gewenst resultaat te verliezen
  • Meer zicht op wat je (onbewust) doet als het spannend wordt en wat jou te doen staat om dat te doorbreken
  • Meer zicht op hoe je op spannende momenten met passend voorbeeldgedrag mensen en resultaten in gewenste richting (bege)leidt
  • Scherper zicht op het krachtenveld in jouw organisatie en handvatten om in jouw krachtenveld effectief te beïnvloeden
  • Kortom, je weet (weer) hoe je vanuit je authentieke kracht samen met je collega’s effectiever tot de gewenste resultaten wilt komen en wat jijzelf daarin dan hebt te doen

De trainer is wederom Elsbeth van Riessen

Aanmelden 

Meld je nu aan via de app of stuur een mail naar academy@vnoncwbrabantzeeland.nl. De kosten voor deelname aan deze verdiepende workshop bedragen 245 euro excl. btw per persoon, inclusief lunch en afsluitende borrel. De factuur sturen we je na afloop van het event toe. Mocht je onverhoopt toch verhinderd zijn, dan kun je je kosteloos afmelden tot 8 maart 16.00 uur.

APP Aanmelden Activiteiten

Vragen of meer informatie?

Neem dan contact op met Irene Backx via backx@vnoncwbrabantzeeland.nl

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement