Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Community Topvrouwen op bezoek bij topvrouw Heleen Herbert | Heijmans

21 maart 2024 | 16.00 - 18.00 | Heijmans | Rosmalen

Op 21 maart gaan we met de Topvrouwen community van VNO-NCW Brabant Zeeland op bezoek bij topvrouw Heleen Herbert, CCO en CHRO bij Heijmans. Tijdens deze bijeenkomst vertelt ze over haar loopbaan, uitdagingen en de momenten die haar gevormd hebben tot de persoon die ze nu is.

Heleen in een notendop

Heleen is gepassioneerd over de maatschappelijke opgaves in Nederland en werkt vanuit die gedrevenheid binnen Heijmans aan de strategie richting 2030. Ze gelooft in het menselijk potentieel en het verbinden van – soms verrassende – partijen. Met die overtuiging inspireert ze niet alleen collega’s en medewerkers bij Heijmans. Haar visie op de gezonde leefomgeving, duurzame innovatie en samenwerking spreekt ook een breder publiek aan. Ze zet haar talenten ook buiten Heijmans in met verschillende nevenfuncties. Heleen omschrijft zichzelf als een persoon met brede belangstelling en een generalistische inslag. “Ik geniet van het laveren tussen droom en daad: het geeft me energie om grootse doelen te stellen en ik haal voldoening uit de eerste stappen op weg daarnaartoe.” Sinds 2012 is Heleen werkzaam bij Heijmans, daarvoor was zij onder andere regiodirecteur Zuid bij NS.

Datum: donderdag 21 maart 2024
Tijdstip: 16.00 – 18.00 uur (inloop vanaf 15.45 uur)
Locatie: Heijmans, Graafsebaan 65 in Rosmalen

Voorafgaand aan deze bijeenkomst vindt de verdiepende training ‘Strategisch Beïnvloeden’ plaats bij Heijmans. Deze training is voorbehouden aan leden van de community Topvrouwen en community HR. Meer informatie en aanmelden >> 

Aanmelden

Leden van onze vereniging melden zich snel en eenvoudig aan via onze ledenapp. (Nog) Geen lid? Neem dan even contact op met Fleur de Best via community@vnoncwbrabantzeeland.nl. Deelname is kosteloos. Ben je na aanmelding alsnog verhinderd? Dan horen wij dit graag tijdig. Neem hiervoor contact op met Ien van de Rijdt via hetzelfde e-mailadres.

APP Aanmelden Activiteiten

Vragen of meer informatie?

Neem dan even contact op met Ien van de Rijdt via community@vnoncwbrabantzeeland.nl

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement