Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Community Topvrouwen op bezoek bij topvrouw Arte Groep Froukje van Osch

29 augustus 2024 | 16.00 - 18.00 | n.t.b.

Op donderdag 29 augustus  gaan we met de Community Topvrouwen op bezoek bij topvrouw Froukje van Osch, algemeen directeur van Arte Groep. 

Arte foundation

Arte is een uniek duurzaam bedrijf wat keukenbladen levert, maar ze onderscheiden zich op het gebied van MVO-beleid. Dat doen ze onder andere met de Arte Responsible Stone Foundation, wat voortgevloeid is uit het Arte Right To Education project in India. Hier zorgt Arte in én rondom de granietgroeves voor betere (werk)omstandigheden. Om de toekomst van het project en andere te waarborgen heeft Arte in april 2018 de Arte Foundation opgericht.

Familiebedrijf

Arte Groep is opgericht in 1995 door de Hugo van Osch, de vader van Froukje. Hugo vond dat het kopen van keukenbladen anders, maar zeker ook beter moest kunnen. Hij richtte het bedrijf samen met vier anderen op in een kleine fabriekshal in Deurne. Het succes en de groei waren ongekend en binnen een mum van tijd groeide het bedrijf uit haar jas en werd een nieuw pand gebouwd in Helmond.

Froukje van Osch

Dochter Froukje kwam in 2018 als commercieel directeur in het bedrijf. Samen met Hugo en Niels (van den Beucken) vormden ze de jaren daarop de directie. Toen Hugo in 2022 met pensioen ging en besloot het stokje door te geven, werden Froukje en Niels samen algemeen directeur.

Een mooie stap en ontwikkeling, maar ook een die uitdagingen met zich meebrengt. Froukje gaat deze middag hierover in gesprek met ons.

Meer informatie Community Topvrouwen >>

Meer informatie of aanmelden?

Neem dan contact op met Ien van de Rijdt, via community@vnoncwbrabantzeeland.nl

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement