Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Hoe ga je om met generatie Z? | HR-community

29 februari 2024 | 09.30 - 11.45 | Curio | Breda

Een nieuwe generatie werknemers betreedt de arbeidsmarkt, een generatie met een niet al te beste reputatie: Generatie Z. Deze kinderen, geboren tussen 1997 en 2015 zouden verwend zijn en weinig weerbaar. Een generatie die een andere aanpak nodig heeft. The New Crew, expert en arbeidsbemiddelaar voor deze generatie, gaat tijdens deze bijeenkomst dieper in op de vraag hoe ga je als werkgever en leidinggevende het beste omgaat deze generatie.

Rubbertegelkinderen

Generatie Z, spottend ook wel ‘Sneeuwvlokjes’ en ‘rubbertegelkinderen’ genoemd, grootgebracht door ‘curlingouders’ die hun problemen hebben ‘weggepoetst’.  Maar hoe denkt deze generatie eigenlijk over de wereld, waar ligt hun drijfveer en hoe stimuleer je hun talent? The New Crew verscheen afgelopen maanden meerdere keren in de media en bemiddelde al ruim 3500 generatie Z talenten bij meer dan 300 opdrachtgevers. Als iemand onze vragen over deze generatie werknemers kan beantwoorden, is het The New Crew wel.

Kom in contact met generatie Z

Deze bijeenkomst vindt plaats op dé locatie waar deze nieuwe generatie rondloopt: Curio in Breda. Curio is een beroepsopleider voor arbeidstalenten in West-Brabant en staat continu in verbinding met West-Brabantse bedrijven en instellingen voor stages, bedrijfsbezoeken en projectopdrachten. Ook is Curio opleidingspartner voor een leven lang ontwikkelen in welke vorm dan ook voor werkenden en werkzoekenden. Het restaurant Bij Curio wordt gerund door horecastudenten. In alle opzichten dus een inspirerende locatie om in contact te komen met generatie Z!

Datum: donderdag 29 februari
Tijdstip: 09.30 – 11.45 uur (inloop vanaf 09.00 uur)
Locatie: Curio, restaurant Bij Cico aan de Markendaalseweg 35 in Breda

Aanmelden 

Leden van de HR-community van onze vereniging melden zich eenvoudig en snel aan via onze ledenapp. Ben je (nog) geen lid van onze vereniging of de HR-community? Neem dan even contact met ons op via community@vnoncwbrabantzeeland.nl.

Kosten

Deelname is kosteloos. Als je je inschrijft voor deze bijeenkomst, gaan we ervan uit dat je komt en verzorgen we jouw deelname. Daar spannen we ons samen met The New Crew en Curio voor in. Ben je verhinderd? Dan horen we dit graag. Je kunt tot 48 uur voor aanvang van de bijeenkomst kosteloos afmelden via community@vnoncwbrabantzeeland.nl. Meld je je later af of ben je zonder afmelding niet aanwezig? Dan brengen we 35 euro, excl. BTW in rekening.

Over de HR-Community

Horen hoe andere organisaties een HR-thema benaderen of implementeren is van grote toegevoegde waarde. Het geeft nieuwe perspectieven in bedrijfsvisies. Wil jij met collega HR-managers en -professionals om tafel en jouw horizon verbreden?
Sluit dan aan bij deze succesvolle community. Meer informatie over de HR-community >>

Data bijeenkomsten HR-community

We zijn bezig met het uitwerken van de bijeenkomsten in 2024. Noteer deze data alvast in je agenda! Zodra er meer bekend is over de inhoud en locatie vind je dat hier óf als je al lid bent in onze ledenapp of via een van onze andere communicatiekanalen.

  • donderdag 29 februari
  • donderdag 4 april
  • donderdag 6 juni
  • donderdag 5 september
  • donderdag 7 november

Vragen of meer informatie?

Neem dan even contact met ons op via community@vnocnwbrabantzeeland.nl

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement