Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Amadore ambassadeur Participeren Loont

Christina Elenbaas van Amadore reageerde dolenthousiast op de vraag of ze zich wil aansluiten als ambassadeur bij het netwerk Participeren Loont. Dit netwerk bestaat uit betrokken werkgevers – de ambassadeurs – die zich hard maken voor een inclusieve arbeidsmarkt en dit ook uitdragen.

Participeren Loont is een project van Aan de Slag in Zeeland en VNO-NCW Zeeland. Begin dit jaar zijn we begonnen met het bouwen van een Zeeuws netwerk. In West-Brabant bestaat het netwerk al langer en telt al meer dan 110 ambassadeurs.

De werkgevers in het netwerk dragen samen de opbrengsten van sociaal ondernemen uit en delen hun kennis, ervaringen en kandidaten met collega-werkgevers én overheidswerkgevers op dit gebied. Dit zorgt voor nieuwe creatieve oplossingen die bijdragen aan het verduurzamen van het participatieproces.

Maak ook impact!

Stel jij je bedrijf ook open voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt? Doe dan ook mee! En steek andere Zeeuwse ondernemers aan dit ook te doen. Dan maken we samen impact! Ons doel is dit jaar vijftig ambassadeurs te werven. Bedrijven als Cargill, Yara International, Zeeland Refinery, Witte-Boussen Assurantiën B.V. en Dek Opleidingen gingen Amadore al voor.

Om je aan te melden of voor meer informatie neem je contact op met Annemiek Heinen, projectleider, via heinen@vnoncwbrabantzeeland.nl.

Meer informatie over Participeren Loont vind je hier >

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement