Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

#8 “Inmiddels hebben we nog maar zeven lassers in dienst, die een robot bedienen. En we maken heel veel meer aanhangwagens. Dus dat zegt al genoeg.”

Ad Keeris, Algemeen Directeur Hapert Aanhangwagens, lid van VNO-NCW Brabant Zeeland

Met het project MKB Robotiseert – voorheen Brabant Robotiseert – hielpen we in 2019 ondernemers op weg die wel iets willen met robotica, maar niet precies weten waar ze moeten beginnen.

Om andere ondernemers te inspireren over de mogelijkheden van robotisering maakten we bij Vliegbasis Woensdrecht, Archipel Zorggroep, Spierings Mobile Cranes en Hapert Aanhangwagens inspiratievideo’s over hoe zij robotica toepassen in hun organisatie.

We organiseerden workshops en inspiratiesessies en lieten ondernemers zien en beleven wat er mogelijk is met robotica, waar je rekening mee moet houden en waar je voor vervolgstappen terecht kunt. Ook ontwikkelden we een opleidingsplatform in samenwerking met Holland Robotics met een overzichtelijk aanbod aan onderwijs en opleidingen op het gebied van robotica in Brabant. Meer weten? Klik hier >

En in 2020? Dan gaan we gewoon verder met het op weg helpen van ondernemers in de wereld van robotica. De eerste inspiratiesessie staat al gepland en vindt plaats op 27 januari. Klik hier voor meer informatie.

Terug naar het jaaroverzicht? Klik hier!

Videos

Inspiratievideo Hapert Aanhangwagens

Hapert Aanhangwagens maakt al dankbaar gebruik van robots. Wil je weten hoe? Bekijk dan deze video.

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement