Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Welke Zeeuwse ondernemer wint de Innovatieprijs Emergo 2022?

Ook dit jaar zijn er weer vijf inspirerende ondernemers genomineerd voor de Zeeuwse Innovatieprijs Emergo 2022: VKP bouw, Flikweert Vision, Omniboost, Colijn en Reijnpack maken kans op de prijs voor beste innovatie van Zeeland.

De Zeeuwse Innovatieprijs Emergo is een initiatief van Provincie Zeeland, in samenwerking met VNO-NCW Zeeland, Dockwize, HZ University of Applied Sciences , Kamer van Koophandel en Omroep Zeeland. De prijs wordt jaarlijks uitgereikt aan de Zeeuwse ondernemer met de meest aansprekende innovatie. Vorig jaar won Q-Aviation de juryprijs.

Erik van Oosten, regiomanager VNO-NCW Zeeland: ‘De afgelopen weken heeft de jury alle genomineerde bedrijven bezocht. Ik ben zeer onder de indruk van zowel de innovaties, maar zeker ook van het enthousiasme en het doorzettingsvermogen van de ondernemers die deze innovaties met hun teams hebben gerealiseerd. Zeeland kan trots zijn op haar ondernemer.’

Naast een juryprijs wordt een publieksprijs uitgereikt. Meer informatie over deze prijs is te vinden op www.emergo-innovatieprijs.nl. Op dinsdag 8 november a.s. worden de winnaars van zowel de Emergo juryprijs als de Emergo publieksprijs bekendgemaakt tijdens de netwerkbeurs Contacta.

Vragen of meer informatie?

Neem contact op met Erik van Oosten, regiomanager VNO-NCW Zeeland via oosten@vnoncwbrabantzeeland.nl

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement