Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Waterstof in Zuid-Nederland: waar liggen de kansen

Op het gebied van verduurzaming staan we in ons land voor een forse taakstelling. Burgers en bedrijven moeten daarom vol aan de bak. Waterstof kan ons daarbij flink op gang helpen, zo luidt de algemene opinie. Maar hoe dan? En als waterstof kansrijk is, hoe kunnen we dan de waterstofeconomie dichterbij brengen.

Het noorden van ons land timmert daarbij flink aan de weg, maar hoe zit het in onze eigen regio? In onze Zuid Nederlandse regio – Brabant, Limburg en Zeeland – zien we zowel bedrijven die met wind op zee veel energie gaan opwekken, industriële bedrijven die op waterstof willen overschakelen als bedrijven die waterstofinstallaties willen ontwikkelen. Door deze partijen te verbinden hopen de LWV en VNO-NCW de waterstofeconomie in onze regio een stap dichterbij te brengen.

Daarom organiseren wij samen met de Limburgse Werkgevers Vereniging LWV op 9 december een sessie onder leiding van Marc Hendrikse, boegbeeld van de topsector Holland High Tech en Richard van de Sanden, hoogleraar aan de TU/e en als geen ander in staat het toekomstig potentieel te kunnen schetsen. Doel is na te gaan of een road map voor waterstof in Zuid Nederland op te stellen is.

Vragen of ideeën? Neem contact op met Ruud Pulles van VNO-NCW Brabant Zeeland
pulles@vnoncwbrabantzeeland.nl
06-39868584

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement