Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Lid worden? Klik hier

Terugblik Captains Dinner Noordoost-Brabant

Donderdag 1 december gingen we, samen met Ingrid Thijssen, voorzitter VNO-NCW, in gesprek over ‘Leiderschap in Nederland’ tijdens hét Captains Dinner van VNO-NCW Noordoost-Brabant. Voor deze avond was een select gezelschap van DGA’s en bestuurders uit het midden- en grootbedrijf (>150 fte) in de regio Noordoost-Brabant uitgenodigd.

Het is belangrijk om elkaar te ontmoeten, vandaar het besluit om dit initiatief door te zetten op jaarlijkse basis. Dit nieuwe ‘platform’ is dé gelegenheid om elkaar te leren kennen. Als je elkaar kent en er vertrouwen ontstaat dan zie je ook kansen om samen te werken, bijvoorbeeld op het gebied van duurzaamheid/energietransitie of ten aanzien van het versterken van de banden met het onderwijs.

Als je afgelopen editie bent uitgenodigd, dan sturen we je binnenkort een uitnodiging voor de volgende editie. Mocht jij niet eerder zijn uitgenodigd, maar ben je wel verantwoordelijk voor een onderneming in Noordoost-Brabant met minimaal 150 FTE laat het ons dan even weten via Nicole de Roos (roos@vnoncwbrabantzeeland.nl). Mocht je een collega-ondernemer kennen die je graag aan dit gezelschap toevoegt en aan de eerdergenoemde voorwaarden voldoet, dan kun je dat ook aan haar doorgeven.

 

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement