Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Lid worden? Klik hier

Federatie BORT

Hét ontmoetingspunt voor het Tilburgse en Goirlese bedrijfsleven op niveau.
Dé gesprekspartner voor de gemeenten Goirle en Tilburg namens het lokale bedrijfsleven.

Zeven Vitaal verenigingen (de parkmanagementverenigingen op de Tilburgse bedrijventerreinen), Bedrijvenpark Enschot en TOP013 zijn vanaf 1 januari 2019 de leden van federatie BORT. Bedrijven zijn dan niet meer individueel lid van BORT, maar via de vereniging waar zij reeds lid van zijn.

Samen met de verenigingen wordt BORT meer dan ooit de spreekbuis van ondernemend Tilburg. Boeiende ledenbijeenkomsten, strategisch voorzittersoverleg, lobby in Tilburg, kortom alles wat bepalend is voor het lokaal ondernemingsklimaat blijft BORT gewoon verzorgen.

Het doel van de federatie is het behartigen van de belangen van de in de gemeente Tilburg gevestigde ondernemingen. Deze belangenbehartiging vindt hoofdzakelijk plaats op het niveau van de gemeente, respectievelijk de stadsregio. BORT staat voor een positief ondernemersklimaat, waarbij het prettig ondernemen is en de randvoorwaarden goed en duidelijk zijn.

BORT werkt op het gebied van lobby en belangenbehartiging voor het bedrijfsleven waar mogelijk samen met VNO-NCW Midden-Brabant.

Contact:
Jan van Mourik – 013-205 00 16
Mail: bort@vnoncwbrabantzeeland.nl 

 

 

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement