Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Scheidend voorzitter Hermes Marc Bozon geëerd met Ondernemersprijs ‘s-Hertogenbosch

Op maandag 27 juni reikten VNO-NCW Brabant Zeeland en de gemeente ‘s-Hertogenbosch de Ondernemersprijs ’s-Hertogenbosch uit aan Marc Bozon, scheidend voorzitter van het regionaal business netwerk Hermes. Dit gebeurde tijdens een besloten bijeenkomst van Hermes in Hotel The Den in ‘s-Hertogenbosch.

Hermes is een zakelijk netwerk van grotere bedrijven in en rond ’s-Hertogenbosch en werkt nauw samen met VNO-NCW kring ’s-Hertogenbosch. Voorzitter Marc Bozon zette zich tal van jaren op zeer verdienstelijke wijze in voor de sociaal-maatschappelijke, economische, en culturele ontwikkeling van de stad.

Marc Bozon

Bozon was jarenlang bestuurslid van Hermes (waarvan elf jaar voorzitter), hij is actief voor de Beursvloer ’s-Hertogenbosch en hij was één van de oprichters van de Stichting Dé Nieuwjaarsreceptie ‘s-Hertogenbosch. Daarnaast zet Marc zich – al dan niet bestuurlijk – in voor de commissie Bosch’ Cultuursysteem, de Stichting voor bescherming van het Bossche Broek, de Stichting Vrienden van de Verkadefabriek, Actieplan Leerbanen ’s-Hertogenbosch en de Stichting Beschermers Nationaal Monument Kamp Vught.

Over de Ondernemersprijs ‘s-Hertogenbosch

De oprichting van de Ondernemersprijs ‘s-Hertogenbosch in 2000 ging in nauwe samenspraak met het georganiseerd bedrijfsleven in de ‘s-Hertogenbosch, vertegenwoordigd door VNO-NCW Brabant Zeeland. Met de prijs worden ondernemers die van grote waarde zijn – of zijn geweest – voor de sociaal economische dynamiek van de stad op een bijzondere wijze geëerd. De onderscheiding is een keramieken kunstwerk van Cor Unum en een speciale oorkonde. In 2001 werd deze toegekend aan Jan van Vroenhoven (voorzitter SBB), in 2006 aan Clemens Bolhaar (tweede voorzitter van Bedrijvenoverleg ‘s-Hertogenbosch (Bos-H, rechtsopvolger van SBB), in 2006 aan Tiny Bertrums, voorzitter van ondernemersvereniging Hartje ’s-Hertogenbosch en in 2015 aan Hans Cox, voorzitter BZW ’s-Hertogenbosch.

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement