Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Lid worden? Klik hier

‘Onzekere economische situatie vraagt politieke zelfbeheersing’ | Reactie gezamenlijke ondernemersorganisaties op Miljoenennota

Eric van Schagen, voorzitter VNO-NCW Brabant Zeeland over de plannen: “Het is zorgelijk dat er niet gesproken wordt over de verslechtering van het ondernemersklimaat. Op belangrijke punten staat Nederland nog steeds op slot."
Lees verder

VNO-NCW Brabant Zeeland is hét ondernemingsnetwerk in de regio Brabant en Zeeland. Onze belangrijkste opdracht is ondernemers versterken en ondernemerskracht bundelen. Vanuit deze opdracht bepalen we samen met onze leden wat we willen bereiken met onze belangenbehartiging.

Ondernemers bepalen de prioriteiten

De afgelopen maanden hebben wij samen met ondernemers uit de regio’s de ondernemerscirkel uitgewerkt. Deze overzichtelijke cirkel van VNO-NCW Brabant Zeeland maakt in één oogopslag duidelijk wat onze speerpunten zijn en aan welke doelen en onderwerpen wij werken voor een optimaal ondernemersklimaat in de regio Brabant en Zeeland.

Naast de algemene cirkel voor de hele vereniging, maken we ook de vertaalslag naar de regio’s Zeeland, West-Brabant, Midden-Brabant en Oost-Brabant.

 

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement