Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Lid worden? Klik hier

NLinBusiness

Méér ondernemers naar méér buitenland

Als medeoprichter van NLinBusiness biedt VNO-NCW Brabant Zeeland jou één plek waar je jouw internationale ondernemersreis start of juist uitbreid. Doe als ondernemer je voordeel met dit platform en laat je inspireren; online en fysiek.

VNO-NCW Brabant Zeeland en NLinBusiness slaan de handen ineen om ondernemers in Zuid-Nederland te enthousiasmeren en stimuleren om (meer) internationaal te gaan ondernemen. De combinatie van het nationale en internationale karakter van NLinBusiness en de regionale positie van VNO-NCW Brabant Zeeland zien beide organisaties als de perfecte springplank voor de ondernemer met exportplannen.

Over NLinBusiness

NLinBusiness is er voor de Nederlandse ondernemers uit het midden- en kleinbedrijf die (meer) internationaal willen ondernemen, maar dat nog niet doen. De reden? Gebrek aan kennis van de markt, onbekende wet- en regelgeving en moeite om partners te vinden.

Met hulp van NLinBusiness wordt ondernemen in het buitenland voor Nederlandse ondernemers makkelijker gemaakt. Wereldwijd heeft NLinBusiness 40 Cities of Opportunity geselecteerd. Op deze pagina en in deze digitale leaflet vindt je een overzicht van NL Business Hubs. Dit zijn sterke netwerken van Nederlandse ondernemers en lokale professionele dienstverleners in zogenaamde Cities of Opportunity. Zo vind je snel de juiste mensen om je heen en wordt internationaal zakendoen een stuk makkelijker!

Op het online NLinBusiness platform vind je als ondernemer informatie over de markt die je wilt betreden, verhalen van ondernemers die succesvol internationaal ondernemen en kun je in contact komen met potentiële partners in het buitenland. Daarnaast vind je informatie van de overheid en het bedrijfsleven over internationaal ondernemen op een plek om zo jouw online zoektocht makkelijker en efficiënter te maken.

Meer weten over NLinBusiness? Klik hier.

Samenwerking VNO-NCW Brabant Zeeland en NLinBusiness

Samen met NLinBusiness gaan wij activiteiten organiseren omtrent actuele thema’s binnen internationaal ondernemen. Denk hierbij aan werksessies, thema-sessies en workshops. Daarnaast gaan we ook online de samenwerking aan. Op het digitaal platform alle informatie vinden over internationaal zakendoen. Wil je advies op maat van NLinBusiness? Ook dat is mogelijk.

Edo Offerhaus, algemeen directeur NLinBusiness “Nederlandse ondernemers hebben slimme oplossingen voor lastige, wereldwijde uitdagingen. De potentie van ondernemers heeft vaak een grotere reikwijdte dan zij zich realiseren: een kwestie van kansen identificeren. Tijdens handelsmissies én tijdens individuele trajecten met ondernemers merk ik steeds weer dat de kansen over de grens legio zijn. Soms dichtbij huis, zoals in Duitsland. Daar boeken Nederlandse ondernemers met hoogwaardige digitale kennis successen met 3D-printing in de auto-industrie. Ook op ‘exotische’ plekken kunnen Nederlanders verschil maken: zo vertrouwt Colombia voor stadsdistributie vandaag de dag op bakfietsen van Hollandse makelij. In Vietnam, waar steden dichtgeslibd zijn, wordt CO2-vrij transport gerealiseerd door elektrische scooters, made in Holland”.

Nieuwsgierig geworden?

Vragen over partnerships en diensten voor zakelijk dienstverleners kun je na het bekijken van deze informatiepagina en deze leaflet richten aan:

Dirk de Bie
Manager External Relations
M +31 6 11 351 694
dirk@nlinbusiness.com

 


"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement