Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Lenteprikkel 2018 Lustrum

Op 20 maart 2018 was Vliegbasis Woensdrecht dé place tot be voor ruim 500 gasten uit het bedrijfsleven, overheid en onderwijs. Voor de gelegenheid creëerden we in Hangar 85 een pop-up stadion en werd de ontvangsthal van de K.M.S.L. omgetoverd tot een heus grand café waar het goed netwerken was.

Videos

Wat was het weer een prachtige LENTEPRIKKEL!

We nemen je mee naar de verfrissende presentatie van Sofie van den Enk en de interessante keynote van generaal-majoor Mario Verbeek. Maar ook naar de inspirerende en persoonlijke speech van onze nieuwe voorzitter Eric van Schagen, nadat hij de vlag symbolisch overnam van Peter Struik.

Met één klik nagenieten van nog meer leuke filmpjes, reacties van bezoekers en mooie foto’s.

Op de derde dinsdag van maart brengt VNO-NCW Brabant Zeeland ieder jaar ondernemers, overheid en onderwijs uit de regio bijeen voor hét ondernemerstreffen van het jaar: de LENTEPRIKKEL! Op een unieke locatie, met spraakmakende gasten, ruim duizend bezoekers, actuele thema’s en volop interactie. Precies een half jaar na en voor Prinsjesdag steken we de thermometer in de stand van zaken. Hoe staat het met de plannen en de beloftes? Hoe houden we de regio op de kaart en wat is er nodig voor een optimaal ondernemersklimaat?

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement