Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Lid worden? Klik hier

LIdmaatschap Masterclass Veiligheid Brabant Zeeland

Voorwaarden voor lidmaatschap MCV

  • De MCV leden nemen actief deel aan de MCV op basis van het brengplicht en haalrecht
  • De gegeven informatie zal geen vertrouwelijke bedrijfsinformatie bevatten om problemen met het mededingingsrecht te voorkomen.
  • Alle MCV leden delen proactief leerervaringen uit incidenten en bewezen werkprocessen op het gebied van veiligheid, op een manier van ‘openheid in beslotenheid’ zonder dat hieraan juridische consequenties van welke aard dan ook zijn verbonden.
  • Elk van de leden bepaalt zelf in hoeverre een aanbevolen goede werkpraktijken of leerervaringen overgenomen worden. De ledenbedrijven zijn en blijven zelf verantwoordelijk voor het nakomen van alle wettelijke vereisten en andere verplichtingen zoals die met de overheid zijn overeengekomen.
  • Naast een financiële jaarlijkse bijdrage wordt van de MCV leden verwacht dat zij daar waar mogelijk een actieve bijdrage leveren aan workshops en contactgroepen. Daarnaast is de verwachting dat leden indien mogelijk hun locatie beschikbaar stellen voor een workshop, bijeenkomst contactgroep of het verzorgen van een rondleiding.
  • Alle leden dragen één directielid en één contactpersoon aan, daarnaast kunnen zoveel medewerkers als gewenst de uitnodigingen voor de workshops ontvangen. Directieleden fungeren als aanspreekpunt aangaande het lidmaatschap van de vereniging. Het contactpersoon fungeert als inhoudelijk aanspreekpunt en zijn/haar contactgegevens kunnen ook gedeeld worden met andere ledenbedrijven.

Duur van het protocol en lidmaatschap

Het protocol en lidmaatschap van de MCV wordt aangegaan voor de periode drie jaar. Aan het einde van deze periode worden de bereikte resultaten van de MCV geëvalueerd en wordt mede besloten voor deelname aan het vervolgprogramma.

Kosten/Lidmaatschapsbijdrage

De jaarlijkse bijdrage voor 2023 is vastgesteld op:

  • € 3600,- per jaar (ex. BTW), voor grotere BRZO-bedrijven.
  • € 1750,- per jaar (ex. BTW) voor kleinere BRZO-bedrijven en contractors

Het lidmaatschap geeft de ledenbedrijven het recht op maximaal drie plaatsen in ieder van de te organiseren fysieke workshops en onbeperkte deelnemerstoegang tot de online workshops.

  • Grotere BRZO-bedrijven: > 100 werknemers
  • Kleinere BRZO-bedrijf: <100 werknemers

Meer weten?

Neem voor meer informatie contact op met Sem Stroosnijder, secretaris MCV
stroosnijder@voncwbrabantzeeland.nl
06-55273754

 

 

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement