Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Lid worden? Klik hier

LENTEPRIKKEL 2019 | Terugblik

Fit for the future was het thema van de LENTEPRIKKEL 2019, hét jaarlijkse event waar tout ondernemend en bestuurlijk Brabant en Zeeland elkaar ontmoet. In een interactief programma in de Grote Zaal van Theater de Bussel in Oosterhout gaven dagvoorzitter Lieke Lamb, Rijksbouwmeester Floris Alkemade en een aantal topondernemers ons een kijkje in de toekomst.

Rijksbouwmeester Floris Alkemade | Panorama Zuid- Nederland

In een buitengewoon inspirerende keynote schetste Rijksbouwmeester Floris Alkemade zijn optimistische en aantrekkelijke toekomstperspectief voor de ruimtelijke inrichting van (Zuid-)Nederland. Hij liet zien hoe de grote maatschappelijke vraagstukken van nu de sleutel kunnen zijn voor welkome, structurele verbeteringen in de toekomst.
Kijk hier voor alle info over Panorama Nederland

Topondernemers

Na de keynote ging Lieke Lamb in gesprek met drie topondernemers Aukje Kuypers (Algemeen directeur Kuijpers, Zakenvrouw van het jaar 2018), Jacques van den Broek (CEO Randstad) en Frank Verhoeven (CEO Vos Logistics) over duurzaamheid, de arbeidsmarkt en oplossingen om bereikbaar te blijven.

Natuurlijk sloten we de LENTEPRIKKEL af met een feestelijke en goed aangeklede netwerkborrel.

Aftermovie LENTEPRIKKEL 2019

Foto's LENTEPRIKKEL 2019

Interviews

Kijk en luister naar de reacties van Eric van Schagen, voorzitter VNO-NCW Brabant Zeeland, Hans de Boer, -voorzitter VNO-NCW en Rijksbouwmeester Floris Alkemade.

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement