Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Krachtvoer voor ondernemers

De corona-crisis heeft de arbeidsmarkt in korte tijd enorm veranderd. Ondernemers zien in een klap hun omzet wegvallen en bekijken hoe zij, met inachtneming van de noodmaatregelen, toch hun bedrijf draaiende kunnen houden. Gelukkig hoeven we niet allemaal zelf het wiel uit te vinden. Met de online reeks ‘krachtvoer voor ondernemers’ delen wij innovatieve en inspirerende werkwijzen met andere ondernemers in Brabant.

Best-practices

Ton Gimbrère gaat in gesprek met bijzondere Brabantse ondernemers en bedrijven en schrijft daarover wekelijks een blog. Dat gebeurt aan de hand van persoonlijke ervaringen van ondernemers. In deze onzekere corona-periode bieden we met dit initiatief handvatten en inspiratie voor andere ondernemers. Want, ondernemers kunnen elkaar het beste uitleggen wat werkt, en wat niet.  De verfrissende ideeën en inspirerende voorbeelden zijn in deze crisistijd ‘Krachtvoer’ voor andere ondernemers. Zo helpen we elkaar door deze lastige periode.

Ton Gimbrère is ondernemer, voormalig directeur van Bonheur Horeca Groep in Tilburg, winnaar ‘Brabants Werkgever met een Maatschappelijk Hart 2014’ en ambassadeur Innovatief Werkgeverschap.  

PACT Brabant

Dit initiatief wordt ondersteund door PACT Brabant, het bestuurlijk overleg tussen provincie, gemeenten, onderwijs en sociale partners. De verhalen en knelpunten die worden opgehaald dienen daarmee tevens als input voor beleidsmakers in onze regio.

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement