Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Irma van Diepen versterkt VNO-NCW Brainport

VNO-NCW Brabant Zeeland versterkt zich in de regio Brainport. Met Irma van Diepen gaat Team Brainport volle kracht vooruit in het verder versterken, verbinden en inspireren van ondernemers in deze regio. We stellen haar graag even voor.

Irma, een nieuw gezicht, een nieuwe uitdaging!

20 Jaar ben ik inmiddels eigenaar van een succesvolle kookwinkel. Ik heb alles in mijn bedrijf bereikt wat ik ooit voor ogen had maar geen opvolging als stip aan de horizon. Ik heb het nodig om uitgedaagd te worden en vervulde daarom in de afgelopen jaren naast mijn bedrijf ook diverse bestuursfuncties. Ruim een jaar geleden heb ik besloten met mijn bedrijf te stoppen en een nieuwe uitdaging te vinden.

Bij VNO-NCW ga ik aan de slag als regiomanager Brainport (Eindhoven en Helmond-De Peel) en deze functie raakt nog steeds aan ondernemen. Want ook al ben ik straks geen ondernemer meer, ondernemend zal ik altijd blijven, het ondernemerschap zit immers in mijn DNA. Uiteraard overal maar zéker in de Brainport regio is samenwerken en verbindingen tussen ondernemers tot stand brengen nodig.

Tot eind 2023 combineer ik mijn functie als regiomanager twee dagen per week met mijn eigen bedrijf en vanaf 1 januari 2024 ben ik volledig beschikbaar. Ik kijk ernaar uit om jullie, leden van VNO-NCW persoonlijk te ontmoeten in de komende tijd.

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement