Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Investeren in duurzaamheid | Rabobank

Als ondernemer kun je niet meer om duurzaamheid heen. Door je eigen groene ambities, omdat klanten het verwachten of omdat regelgeving dit van je vraagt. Alle seinen staan op groen om aan de slag te gaan met verduurzaming. We helpen je graag om de eerste stappen te zetten. Ook kun je bij ons terecht voor heldere tips als je al een duurzaam plan hebt. Bijvoorbeeld een investering in elektrische auto’s, zonnepanelen of een duurzamer pand.

Elektrische bedrijfsmiddelen

Overstappen naar een elektrische auto, bus of vrachtwagen is een flinke stap. Lees onze artikelen en tips van andere ondernemers om de schakel om te zetten.

Zonnepanelen

Je eigen energie opwekken met zonlicht. Is dat ook zakelijk een slimme keuze? En waar moet je op letten? Lees hier meer.

Verduurzamen van je pand

Goed isoleren, slim verlichten of efficiënt verwarmen. Een duurzaam bedrijfspand biedt mogelijkheden voor de toekomst. Ontdek hier de mogelijkheden.

Alle seinen staan op groen

Klimaatverandering is één van de grootste uitdagingen van deze tijd. Het terugdringen van CO2-uitstoot is een verantwoordelijkheid van ons allemaal. De meeste banken hebben zich daarom gecommitteerd aan het Nederlandse klimaatakkoord. Ook Rabobank. We dragen zelf ons steentje bij maar we denken ook graag mee hoe jij je bedrijf kan verduurzamen. Daarom is de Nederlandse Vereniging van Banken samen met de grootbanken de campagne Alle seinen op groen gestart. Om te vertellen dat je bij je bank terecht kan voor inzicht en mogelijkheden om je duurzame wensen te realiseren.


Voor de inhoud en organisatie van onze Academy bijeenkomsten, masterclasses  en communities voor ondernemers en bij de uitvoering van bepaalde dossiers werken we samen met vaste partners. Door deze samenwerking kunnen we gebruikmaken van de kennis, ervaring en faciliteiten van deze bedrijven.
Meer informatie over onze partners >>

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement