Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Hans de Boer brengt bezoek aan Brabantse Spierings Mobile Cranes tijdens afscheidstournee

Eric van Schagen, voorzitter van ondernemingsvereniging VNO-NCW Brabant Zeeland, bracht afgelopen dinsdag met Hans de Boer, voorzitter van de landelijke koepel VNO-NCW, een bezoek aan Spierings Mobile Cranes in Oss. Tijdens zijn afscheidstour brengt De Boer bezoeken aan verschillende bedrijven door het hele land.

Tijdens het bezoek stond het onderwerp innovatie op de agenda en spraken ze over de noodzaak van versnelde verduurzaming. Spierings gaf een demonstratie van de eigen innovatie, de City Boy, de allereerste hybride mobiele torenkraan.

Koos Spierings, CEO van Spierings Mobile Cranes, ontving De Boer en Van Schagen. Tijdens het bezoek stond het onderwerp innovatie op de agenda en spraken ze over de noodzaak van versnelde verduurzaming. Spierings gaf een demonstratie van de eigen innovatie, de City Boy, de allereerste hybride mobiele torenkraan. Deze kraan kan volledig elektrisch de stad in- en uit rijden en enkele uren op eigen kracht elektrisch werken of worden aangesloten op het elektriciteitsnet. Met de City Boy is het mogelijk om volledig emissievrij te werken, bijvoorbeeld in binnensteden en natuurgebieden. Waar innovatie de drijvende kracht is van Spierings Mobile Cranes, vervult dit thema ook binnen VNO-NCW Brabant Zeeland een belangrijke rol.

Hans de Boer stopt, na zijn tweede termijn, in september als voorzitter van VNO-NCW. Ingrid Thijssen volgt hem op. In 2016 werd Thijssen benoemd als topvrouw van het jaar. Ze wordt de eerste vrouwelijke voorzitter van de ondernemersorganisatie. Voordat De Boer het stokje overdraagt bezoekt hij de verschillende regio ’s in het land. Hier gaat hij in gesprek met de regionale bestuurders en prominente ondernemers uit de regio.

‘De Kracht Van…’
Het bezoek van VNO-NCW Brabant Zeeland en Hans de Boer aan Spierings Mobile Cranes valt onder de reeks ‘De Kracht Van….’. In ‘De Kracht Van…’ gaat de vereniging in gesprek met leden over belangrijke thema’s zoals innovatie en duurzaamheid. Benieuwd naar de kracht van infrastructuur, de regio, het netwerk en de vele andere thema’s? Ga naar www.de-kracht-van.nl en ontdek de kracht van VNO-NCW Brabant Zeeland.

Videos

Bekijk de video van het bezoek van Hans de Boer aan Spierings Mobile Cranes

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement