Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Grote vraag naar techniek- en ict-docenten

Op dit moment heerst er een grote vraag naar techniek- en ict-docenten bij Scalda. Om dit gat op te vullen zet deze onderwijsinstelling o.a. in op hybride opleiders. Hybride opleiders zijn waardevol in het onderwijs, vooral in de techniek en ict. Ze combineren praktische ervaring met diepgaande kennis, waardoor ze inspirerend lesgeven en theoretische concepten verbinden met praktische toepassingen. Hybride opleiders spelen een essentiële rol in het voldoen aan de vraag naar techniek- en ict-docenten en stimuleren de interesse in techniek bij studenten.

"De vraag naar arbeidskrachten in de regio blijft alleen maar toenemen“ verduidelijkt Veronique van de Reijt, directeur van het onderwijscluster Maritiem, ICT en Techniek, de situatie. "We zijn voortdurend bezig om zoveel mogelijk studenten te werven voor de techniek en dit lukt. Maar hierdoor stijgt de vraag naar opleiders uiteraard ook."

Een mooi voorbeeld van de ‘Hybride Opleider’ is de samenwerking tussen Scalda en SPIE. Examenstudenten van de BBL-opleiding Technicus Engineering kregen de afgelopen maanden avondlessen van SPIE op het gebied van AutoCAD en offreren. De kennis en ervaring vanuit de praktijk is voor de studenten van Scalda extra waardevol.

“Samen met het werkveld zoeken we naar oplossingen. We maken voortdurend verbinding met de dagelijkse praktijk en halen innovaties de school binnen.” geeft Veronique aan.

Ben je geïnteresseerd geworden of wil je graag meer informatie? Dan nodigen wij jou graag uit voor een kopje koffie.
Stuur een mail naar vvandereijt@scalda.nl.

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement