Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Lid worden? Klik hier

Gemeenteraadsverkiezingen 2022

Het is verkiezingstijd. Een belangrijke periode voor de toekomst van onze gemeenten. Ondernemers hebben veel belang bij de keuzes die komende periode moeten worden gemaakt. Samen hebben wij grote opgaven op het gebied van klimaat, arbeidsmarkt en ruimtelijke ontwikkeling.

Ondernemen voor brede welvaart, ook lokaal

VNO-NCW en MKB Nederland presenteerden begin dit jaar de nieuwe koers voor 2030: ‘Ondernemen voor Brede Welvaart’. Een nieuwe koers die bestaat uit een nieuw inhoudelijk kompas en een nieuwe opvatting over de rol van bedrijven in de samenleving. In ons handelen en in onze standpunten richten wij ons niet meer alleen op economische groei, maar ook op het bereiken van een inclusieve samenleving met gelijke kansen voor iedereen en een duurzaam Nederland. Dat houdt in dat ondernemers en bedrijven medeverantwoordelijkheid willen nemen voor maatschappelijke vraagstukken. Die zijn complex en vragen een gezamenlijke aanpak.

Om brede welvaart te kunnen realiseren, moeten we óók inzetten op herstel. Ondernemers kampen met de economische gevolgen van de grootste crisis na de Tweede Wereldoorlog. In onze Ondernemersagenda voor herstel en groei doen we voorstellen voor een herstelpakket zodat ondernemers (weer) kunnen doen waar ze goed in zijn: ondernemen.

Dialoogsessies

In de komende weken gaan wij in de 11 grootste gemeenten van Zeeland en Brabant in gesprek met ondernemers en (toekomstig) politici. Tijdens deze gesprekken vertellen de ondernemers over de belangrijkste uitdagingen in die regio.

10-puntenplan

Eerder stuurden wij alle gemeenten in Zeeland en Brabant al ons 10-puntenplan, waarin wij onze belangrijkste standpunten in brede zin verwoorden.

Vragen?

Neem voor vragen over de Gemeenteraadsverkiezingen contact op met Jan van Mourik, manager belangenbehartiging.
mourik@vnocnwbrabantzeeland.nl, 06-25051509

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement