Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Zakendoen over de grens: België [VOLGEBOEKT]

25 januari 2021 | 12.30 uur | Online

Heb je interesse om zaken te gaan doen in België en heb je specifieke vragen, of ben je al actief in België en kun je wel wat hulp gebruiken? Meld je dan nu aan voor de zoomlunch Zaken doen over de grens: België met Erik Schroeven, directeur van de Nederlandse Kamer van Koophandel voor België en Luxemburg (NKVK).

Datum en tijdstip

maandag 25 januari om 12.30 uur
online via Zoom

Tijdens deze interactieve bijeenkomst schuift ook Erik Schroeven, directeur van de Nederlandse Kamer van Koophandel voor België en Luxemburg (NKVK) aan. Na zijn korte presentatie kun je vragen stellen en ervaringen delen met andere bedrijven die actief zijn op de Belgische markt en is er volop ruimte om elkaar te leren kennen en afspraken te maken.

Deze bijeenkomst organiseren we in samenwerking met NLinBusiness.

Alvast weten of jij België proof bent? Doe dan mee met de België quiz en test je kennis over (zaken doen in) België!

Aanmelden

Voor vragen en/of aanmelden kun je contact opnemen met Vivian Schoormans. via T. (06) 59 97 81 24 of  via E. schoormans@vnoncwbrabantzeeland.nl

De Nederlandse Kamer van Koophandel voor Belgie en Luxemburg (NKVK), de NL Business Hub in België, ondersteunt Nederlandse bedrijven die stappen willen maken door soft-landing services zoals marktscans, matchmaking en partneridentificatie, en praktische zaken als het opzetten van een legale entiteit in Belgie en Luxemburg. Daarnaast biedt de community van leden, en het uitgebreide netwerk veel mogelijkheden om van de ervaringen van andere ondernemers te leren.

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement