Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Vrijdag Premium Printing 118 jaar: innovatieve drukkerij of traditioneel bedrijf?

25 oktober 2023 | 09.30 - 12.00 | Vrijdag Premium Printing | Eindhoven

We nodigen je van harte uit voor een bezoek aan een bijzonder bedrijf in de Brainportregio: Vrijdag Premium Printing. De grafische industrie is een hypermoderne industrie, waarbij maatwerk, printing on demand en kunstmatige intelligente worden toegepast. Op woensdag 25 oktober krijg je de kans om een kijkje achter de schermen te nemen bij deze innovatieve Brainportondernemer met een wereldwijd klantenbestand.

Verpakking met een ‘wow-factor’

Vrijdag Premium Printing staat bekend om zijn prachtige labels en luxe verpakkingen voorzien van speciale drukwerkeffecten. De onderneming produceert uitsluitend voor de B2B-industrie, voor klanten die op zoek zijn naar duurzame verpakkingen met ‘wow-factor’. Dit doen ze door het vakmanschap van hun medewerkers te combineren met met een modern machinepark. Wat is het geheim van dit Eindhovens familiebedrijf?

Datum: woensdag 25 oktober 2023
Tijdstip: 09.30 – 11.30 uur
Locatie: Vrijdag Premium Printing, Limburglaan 51 in Eindhoven

Programma

09.30 u Ontvangst
10.00 u Presentatie CEO Henk Nota
10.30 u Rondleiding Vrijdag Premium Printing
11.30 u Afsluiting met een (fris)drankje
12.00 u Einde

Belangrijke informatie

Om aan dit bedrijfsbezoek deel te kunnen nemen, heb je veiligheidsschoenen nodig. Vrijdag Premium Printing heeft slechts een beperkt aantal van deze schoenen om uit te lenen. Ben je in het bezit van veiligheidsschoenen? Mail dit dan naar brainport@vnoncwbrabantzeeland.nl o.v.v. veiligheidsschoenen. Bedankt voor de medewerking!

Aanmelden

Dit bezoek is exclusief voor leden van VNO-NCW Brainport. Er is ruimte voor maximaal 40 personen. Mochten er meer aanmeldingen zijn dan beschikbare plekken, zullen wij door middel van loting de deelnemerslijst samenstellen.

Leden van onze vereniging melden zich eenvoudig en snel aan via onze ledenapp. (Nog) Geen lid? Neem dan even contact op met Annelien Schoormans via brainport@vnoncwbrabantzeeland.nl. Voor meer informatie of bij vragen kun je ook terecht bij Annelien.

APP Aanmelden Activiteiten

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement