Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

VeiligheidsTop risicorelevante bedrijven

9 november 2022 | 13.00 - 17.30 | Hydro Extrusion | Drunen

Tijdens de tweede VeiligheidsTop van dit jaar zijn we te gast bij Hydro Extrusion in Drunen. Het moederbedrijf Norsk Hydro is een beursgenoteerde wereldspeler in aluminium en renewable energy met het hoofdkantoor in Noorwegen.

Norsk Hydro heeft meer dan 100 productielocaties in 40 landen waaronder een in Drunen: Hydro Extrusion. Hier produceren ze aluminiumtoepassingen voor zo’n beetje alle sectoren. Je ziet hun toepassingen terug in onder andere de automotive, gebouwen, electronics, offshore en maritime sector. Norsk Hydro heeft sinds het ontstaan in 1905 als doel om de wereld een stukje leefbaarder te maken en zet zich nu volop in op circulariteit. Bekijk alvast dit dit filmpje om meer te weten te komen over het bedrijf.

Veiligheid staat op nummer één voor Norsk Hydro en daar zijn ze dan ook dag en nacht mee in de weer. Tijdens deze bijeenkomst ontdek je alle ins en outs over hoe ze veiligheid integreren in hun organisatie. Daarnaast gaan we natuurlijk zoals gewoonlijk in gesprek met de directie van de Omgevingsdienst en Veiligheidsregio.

Datum: woensdag 9 november 2022 van 13.30 – 17.30 uur
Locatie: Hudro Extrusion,  Alcoalaan 1 in Drunen

(Programma volgt)

Aanmelden
Leden van onze vereniging kunnen zich snel en eenvoudig aanmelden via onze ledenapp. Ben je (nog) geen lid, maar wil je wel graag deelnemen, neem dan even contact op met Marjolein van den Berkmortel, manager communities, via berkmortel@vnoncwbrabantzeeland.nl.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement