Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

VeiligheidsTop Brabant

25 oktober 2023 | 13.30 - 17.30 | H.O.C. (Heineken Ontspanning Centrum) | 's-Hertogenbosch

De community Risicorelevante Bedrijven Brabant biedt een platform voor kennisdeling en regionale belangenbehartiging op de thema’s veiligheid, gezondheid en milieu. Na de succesvolle VeiligheidsTop bij de Amercentrale, vindt de volgende bijeenkomst plaats bij de historische brouwerij van Heineken in Den Bosch. We organiseren deze Top weer samen met alle veiligheidsregio’s en omgevingsdiensten in Brabant.

Tijdens deze bijeenkomst krijg je de kans om belangrijke stakeholders uit de regio te ontmoeten en inzicht te krijgen in de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van risicorelevante bedrijven. De bijeenkomst biedt een unieke gelegenheid om te netwerken, waardevolle contacten te leggen en de banden met andere ondernemers en veiligheidskundigen in de regio te versterken.

Heineken en veiligheid

Heineken is al actief sinds 1864 en tegenwoordig verkrijgbaar in meer dan 190 landen wereldwijd. Met 165 brouwerijen verspreid over 70 landen, hebben ze een indrukwekkende wereldwijde aanwezigheid opgebouwd. Maar wat nog belangrijker is, veiligheid staat hoog in het vaandel bij Heineken. Ze hebben een toegewijde focus op het waarborgen van veiligheid voor hun medewerkers, klanten en de omgeving waarin ze opereren. Bij Heineken heerst een sterke veiligheidscultuur waarin iedereen de verantwoordelijkheid deelt voor veilig werken. Tijdens de presentatie en rondleiding zullen ze ons alles vertellen over hun inzet voor veiligheid en de maatregelen die ze nemen.

Datum: woensdag 25 oktober 2023
Tijd: 13.30 – 17.30 uur
Locatie: H.O.C. (Heineken Ontspanning Centrum), Docterskampstraat 7 in ‘s-Hertogenbosch

Aanmelden

We hebben maar 50 plaatsen beschikbaar, dus meld je snel aan! Ben je lid van onze vereniging? Ben je lid van onze vereniging, meld je dan eenvoudig aan via onze ledenapp. (Nog) geen lid of heb je andere vragen? Neem dan contact op met Marjolein Deryckere – van den Berkmortel via berkmortel@vnoncwbrabantzeeland.nl.

APP Aanmelden Activiteiten

 

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement