Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Topvrouwen | Susanne van Bragt – Peters, directeur HEINEKEN Netherlands Supply

23 september 2021 | 16:00 - 18:00 | Fysiek

Op donderdag 23 september om 16:00-18:00 uur is Susanne van Bragt- Peters onze gastvrouw tijdens de eerste fysieke topvrouwenbijeenkomst van dit jaar. Ze is brouwerijdirecteur bij HEINEKEN Netherlands Supply, wat maar liefst 70 verschillende bieren levert aan 165 verschillende markten. 

Tijdens de bijeenkomst deelt ze haar ervaringen en gaat ze graag met jullie in gesprek. Welke verschillen zien jullie in de leiderschapsstijl tussen mannen en vrouwen en hoe kan een organisatie dit benutten?

Datum

Donderdag 23 september 16:00-18:00 uur

Locatie

HEINEKEN Ontspannings centrum, Docterskampstraat 7 ‘s-Hertogenbosch

Over Susanne

Voordat Susanne twee jaar geleden bij HEINEKEN terecht kwam, heeft ze onder andere diverse functies in binnen- en buitenland bekleed bij Cloetta; het bedrijf achter RedBand, Venco en Sportlife. Ze is daar gestart als Lean Manager en uiteindelijk doorgegroeid naar de rol van Global Lean & safety Manager. In haar rol als directeur van de HEINEKEN brouwerij in ’s-Hertogenbosch wordt ze vooral gedreven door het zo optimaal mogelijk inrichten van processen, waarbij ze de mensen die erbij betrokken zijn zoveel mogelijk ondersteunt. Haar management stijl kenmerkt zich door bottom up, in plaats van top down. Naast haar mooie carrière is ze getrouwd met Anouk en moeder van een zoontje van bijna 4. Ze is sportief met als favoriete bezigheden, hardlopen en zaalvoetbal. En een leuk weetje; ze heeft ook in Jong Oranje (voetbal) gespeeld!

Aanmelden

De Topvrouwen Community is gericht op vrouwelijke bestuurders/directeuren van organisaties met meer dan 50 medewerkers.
Leden van VNO-NCW Brabant Zeeland kunnen zich aanmelden via de app.

APP Aanmelden Activiteiten

 

Ben jij (nog) geen lid maar wil je wel graag deelnemen aan deze bijeenkomst? Neem dan voor meer informatie contact op met Puck van Dongen via dongen@vnoncwbrabantzeeland.nl. 

 

We blijven bij onze bijeenkomsten de bestaande maatregelen steeds goed opvolgen. Onze bijeenkomsten organiseren we binnen de dan geldende coronamaatregelen, op locaties en in samenwerking met partijen die de handhaving kunnen garanderen.

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement