Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Topvrouwen: Juultje van der Wijk en Ine Frings geven tips over nevenfuncties

1 november 2022 | 10.00 - 12.00 | Rabobank | Breda

Tijdens de afgelopen Topvrouwenbijeenkomsten is al vaker de vraag gesteld: Hoe verkrijg ik nevenfuncties? Welke stappen moet ik hiervoor zetten?
Dat is de reden dat we twee van onze eigen Topvrouwen, Juultje van der Wijk en Ine Frings, gevraagd hebben om onze Topvrouwen hiermee te helpen.

Datum: dinsdag 1 november
Tijdstip: van 10:00 tot 12:00
Locatie: Rabobank Breda  Amerstreek, Kloosterplein 11 in Breda.

Juultje van der Wijk

Juultje is sinds september 2021 Directeur Coöperatieve Rabobank in de regio Breda – Amerstreek. Daarvoor was Juultje verantwoordelijk voor het opzetten van de tak Invest International bij FMO (Dutch Entrepreneurial Development Bank). Juultje heeft altijd naast haar baan nevenfuncties uitgeoefend. Zo was ze onder andere vicevoorzitter bij ICC Netherlands, lid RvT DutchCulture en Both ENDS en is ze nu toezichthouder bij Brightlands Chemelot Campus en bij The Hague Humanity Hub. Kortom genoeg ervaring met nevenfuncties!

Ook bij Rabobank zijn ze altijd op zoek naar kandidaten voor de Ledenraad en leden voor de Raad van Commissarissen. Ook hier kan Juultje je alles over vertellen.

Ine Frins

Ine is partner bij Boer & Croon en vanuit hun executive search zijn zij altijd op zoek naar talent voor bestuur-/directiefuncties, maar zeker ook voor nevenfuncties. Vanuit haar kennis en ervaring kan zij vertellen waar Boer& Croon nu naar op zoek is. Ook heeft Ine zelf ervaring met nevenfuncties. Zo is zij nu commissaris bij Janssen de Jong Groep en is zij toezichthouder bij GLOW Eindhoven en Eindhoven365.
Kortom beiden hebben genoeg ervaring met nevenfuncties!

Programma

10:00  Inloop met koffie/thee
10:15  Welkom
10:20  Juultje van der Wijk
Ze deelt haar verhaal, geeft tips voor het verkrijgen van nevenfuncties en deelt de aanpak van Rabobank hierin. Ze sluit af met haar persoonlijke uitdagingen.
11:25  Ine Frings over het geheim om een nevenfunctie te bemachtigen
11:45  Bespreek jouw uitdaging in de groep!
12:00  Afsluiting

Ben je ook nieuwsgierig waar je moet beginnen? Meld je dan nu aan!

Aanmelden

Leden van onze vereniging kunnen zich snel en eenvoudig aanmelden via onze ledenapp. Ben je (nog) geen lid, maar wil je wel graag deelnemen, neem dan even contact op met Marjolein van den Berkmortel, manager communities, via berkmortel@vnoncwbrabantzeeland.nl.

APP Aanmelden Activiteiten

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement