Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

The New Horizon 2023: Nieuwjaarsbijeenkomst Brainport Eindhoven

10 januari 2023 | 16.00 - 19.00 | Evoluon | Eindhoven

Na een succesvolle zomereditie, vindt op dinsdag 10 januari 2023 van 16.00-19.00 uur dé nieuwjaarsbijeenkomst van Brainport Eindhoven: The New Horizon plaats in het Evoluon in Eindhoven. Deze bijeenkomst wordt georganiseerd door twaalf organisaties en bedrijven uit de regio en is een ideale gelegenheid om terug te blikken, vooruit te kijken en samen het glas te heffen op een nieuw jaar.

Jeroen Dijsselbloem

Dat doen we dit jaar met een bijzondere spreker en in een bijzondere setting. We bieden het podium aan niemand minder dan Jeroen Dijsselbloem. Hij startte in september in zijn nieuwe rol als burgemeester van de gemeente Eindhoven en voorzitter van Stichting Brainport. Zoals je weet is onze regio sterk in beweging. Burgemeester Dijsselbloem kijkt graag met jou terug op de afgelopen maanden en zeker ook vooruit.

Iconische locatie

Dat doet hij in het Evoluon. Dit iconische pand is recent weer gebruikt genomen waarvoor het ooit was bedoeld: een museum over mens en techniek voor het grote publiek. Dat stelt u meteen in de gelegenheid om een kijkje te nemen in ‘de toekomst van gisteren’ bij de tentoonstelling RetroFuture.

Aanmelden via deze link >

De aanmeldingen vanuit alle aangesloten organisaties verlopen centraal. Het kan dan ook zijn dat je via meerdere kanalen deze uitnodiging ontvangt. Eén keer aanmelden is echter voldoende. Voor meer informatie of vragen kun je contact opnemen met Vivian Schoormans via academy@vnoncwbrabantzeeland.nl.

 

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement