Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Strategisch beïnvloeden | Online inspiratiesessie voor topvrouwen en HR-verantwoordelijken

26 januari 2024 | 09.30 - 10.30 | Online

Met plezier en vanuit eigen kracht het spel (in)zien, begrijpen en (mee)spelen

Om als organisatie succesvol te zijn, wil je zowel op strategisch niveau als op tactisch en uitvoerend niveau invloed uitoefenen. Je bevindt je in het krachtenveld op strategisch niveau van je organisatie, en zou hier graag ontspannen, vanuit je eigen kracht en met (meer) impact in bewegen.

Ontdek nieuwe mogelijkheden om jezelf en anderen in beweging te krijgen en je doelen te bereiken. Ook al heb je jarenlange ervaring, je merkt dat jouw ideeën niet altijd omarmd worden. Je betrapt jezelf op meebewegen, argumenteren, vechten of vermijden, waarmee je niet altijd de gewenste resultaten behaalt.

Tijdens deze interactieve online inspiratiesessie krijg je de kans om meer te weten te komen over strategisch beïnvloeden en met andere deelnemers te discussiëren over de betekenis ervan voor jouw organisatie. Deze inspiratie heeft een vervolg met een verdiepingssessie van een hele dag! Scroll verder voor meer informatie.

Datum: vrijdag 26 januari
Tijdstip: 9.30-10.30 uur
Locatie: Op je eigen werkplek, online via Teams

Welke onderwerpen komen aan bod in de verdiepende sessie?

  • een (hernieuwd) inzicht in jouw persoonlijke beïnvloedingskracht, in jouw eigen leiderschapskwaliteiten en hoe deze te benutten.
  • meer zicht op wat je nodig hebt om in verbinding te blijven met jezelf zonder focus op gewenst resultaat te verliezen
  • meer zicht op wat je (onbewust) doet als het spannend wordt en wat jou te doen staat om dat te doorbreken
  • meer zicht op hoe je op spannende momenten met passend voorbeeldgedrag mensen en resultaten in gewenste richting (bege)leidt.
  • scherper zicht op het krachtenveld in jouw organisatie en handvatten om in jouw krachtenveld effectief te beïnvloeden.
  • Kortom, je weet (weer) hoe je vanuit je authentieke kracht samen met je collega’s effectiever tot de gewenste resultaten wilt komen en wat jijzelf daarin dan hebt te doen

Verdiepingssessie 

Als vervolg op deze online inspiratiesessie bieden we een verdiepende training van een dag aan. Op 5 maart 2024 voor de Community Topvrouwen (vrouwelijke bestuurders en directeuren van bedrijven met meer dan 50 fte) en op 21 maart voor de HR-Community (HR-directeuren/managers van bedrijven met meer dan 50 fte). Beide vinden plaats bij Relevance Learning in Zaltbommel.

Leden van onze vereniging krijgen korting op deze trainingsdag en betalen 245 euro, excl. btw. Hier zit een uitgebreide lunch bij inbegrepen. Tijdens de inspiratiesessie op 5 januari ontvang je hierover meer informatie.

Jouw trainer deze ochtend

Elsbeth van Riessen is senior trainer, executive coach en teamcoach. Daarnaast is Elsbeth ook LVV-registervertrouwenspersoon en voorzitter van een klachtencommissie. Elsbeth werkt veel voor(internationale) klanten als executive coach en teamcoach in ontwikkel- en transitievragen. Daarnaast heeft zij als senior begeleider veel ervaring opgebouwd in nationale en internationale leiderschapsprogramma’s en (conflict)begeleidingstrajecten. Elsbeth is ervaren in ‘hoe lastige zaken’ weer op een constructieve manier bespreekbaar te maken.

Aanmelden 

Deze sessie is uitsluitend te volgen door vrouwelijke bestuurders/directeuren en HR-directeuren/managers van organisaties met meer dan 50 fte. Leden van onze vereniging melden zich snel en eenvoudig aan via de ledenapp. (Nog) Geen lid? Neem dan contact even contact met ons op via academy@vnoncwbrabantzeeland.nl.

APP Aanmelden Activiteiten

Vragen of meer informatie?

Neem dan contact op met Vivian Schoormans via academy@vnoncwbrabantzeeland.nl.

 

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement