Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Ronde Tafel Captains of Innovation

12 oktober 2022 | 07.30 - 09.30 | Hoppenbrouwers Techniek | Tilburg

In heel de regio Midden-Brabant worden mooie initiatieven ontwikkeld op het gebied van technische innovatie. Hiermee worden betere producten ontwikkeld, processen geoptimaliseerd of zelfs gerobotiseerd. Het gaat hier om technische innovatie waarbij het vernieuwen, dan wel sterk verbeteren van producten of diensten of de processen waarmee producten en diensten worden voortgebracht centraal staat. Een ontwikkeling waar we in de regio Midden-Brabant diverse voorbeeldondernemers bij elkaar willen brengen. Om elkaar te inspireren.

Gedurende de Ronde Tafel zullen we een aantal inspirerende voorbeelden bespreken en daarna gezamenlijk de discussie aangaan om van elkaar te leren en om inzichten te verschaffen hoe innovatie kan helpen bij het adresseren van de krapte op de arbeidsmarkt.

Neem ook plaats aan deze Ronde Tafel!

Wanneer: 12 oktober 2022
Tijdstip: 7.30 uur – 9.30 uur (inclusief ontbijt)
Waar: Hoppenbrouwers Techniek, Kreitenmolenstraat 201 in Udenhout

Aanmelden
Leden melden zich eenvoudig aan via onze app. Ben je (nog) geen lid, maar wil je wel graag deelnemen aan deze bijeenkomst? Stuur dan een mail naar Marloes Rijken, regiomanager VNO-NCW Brabant Zeeland, via middenbrabant@vnoncwbrabantzeeland.nl.

APP Aanmelden Activiteiten

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement