Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Q&A sessie: Hoe help ik een werknemer met geldzorgen?

15 november 2022 | 10.00 - 11.00 | Online via Teams

Stijgende energieprijzen, inflatie en hoge brandstofkosten leiden tot zorgen en onzekerheid bij veel mensen. Bij meer dan de helft van alle bedrijven lopen werknemers rond met schulden, blijkt uit onderzoek van Nibud. Geldzorgen van werknemers hebben ook invloed op jouw organisatie. Hulp bieden is dus niet alleen logisch vanuit goed werkgeverschap, maar ook belangrijk voor je onderneming.

In een extra ingelaste online Q&A sessie op dinsdag 15 november van 10.00-11.00 uur willen wij jou als ondernemer inspireren en vanuit de praktijk laten zien wat jij voor jouw medewerker kunt doen.

Frans Huijbregts, directeur van de Huijbregts Groep, licht toe welke stappen zij ondernomen hebben om hun medewerkers met geldzorgen te helpen. Ook binnen de wettelijke en fiscale kaders is veel mogelijk. Ronald van Leeuwen, specialist loonheffingen, en Richard Ouwerling, jurist arbeidsrecht, beide werkzaam bij ABAB geven je hierover meer informatie en beantwoorden al jouw vragen.

Frans Huijbregts: 'De grootste uitdaging zit in het wegnemen van de schaamte om over geldproblemen te praten. Dit doen we onder andere door het aanbieden van laagdrempelige oplossingen om tijdelijk het inkomen te verhogen. Dan heb je ook meteen de gelegenheid om het gesprek met de medewerker aan te gaan.'

Dit levert deze online sessie jou op:

  • Inspiratie door het verhaal van Frans Huijbregts
  • (Nieuwe) idee├źn wat jij als ondernemers voor medewerkers met geldzorgen kunt doen
  • Kennis over de mogelijkheden op fiscaal en wettelijk gebied
  • Een tookit met tips, tools en partners die van belang kunnen zijn

Aanmelden

Ben je lid van onze vereniging, meld je dan snel en eenvoudig aan via onze ledenapp. (Nog) Geen lid? Neem dan contact op met Vivian Schoormans via academy@vnoncwbrabantzeeland.nl Voor meer informatie of vragen kun je ook terecht bij Vivian.

APP Aanmelden Activiteiten

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement