Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Q&A Rapportageverplichting Werkgebonden Personenmobiliteit (WPM)

5 oktober 2023 | 10.00 - 11.00 | Online via Teams

Heeft jouw bedrijf meer dan 100 werknemers? Dan ben je vanaf volgend jaar verplicht een CO2-administratie bij te houden en hierover jaarlijks te rapporteren. Wanneer een bedrijf boven de maximale CO2-uitstoot zit, geldt er een termijn van 4 jaar om maatregelen te nemen om de uitstoot te verminderen. Dit maximum is van toepassing op het zakelijke woon-werkverkeer van hun werknemers en staat bekend als de ‘normering werkgebonden personenmobiliteit.’

Tijdens een online Q&A sessie op donderdag 5 oktober van 10.00-11.00 uur geven we jou als (HR)directeur inzicht in wat de WPM inhoudt, hoe deze normering tot stand is gekomen en welke afspraken er gemaakt zijn. Deze toelichting wordt gegeven vanuit het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat en VNO-NCW/MKB.

Dat wetende, hoe nu verder? Van Mossel Automotive Group geeft je handvatten en laat oplossingen zien hoe je op praktische wijze deze CO2-administratie kunt bijhouden. Daarnaast is er uiteraard voldoende ruimte voor het stellen van vragen.

Aan het einde van deze online Q&A:

  •          Weet je wat de CO2-normering werkgebonden mobiliteit inhoudt
  •          Je weet wat de impact is voor jouw bedrijf
  •          Heb je handvatten en oplossingen om aan de slag te gaan met de CO2-administratie

Aanmelden

Leden van onze vereniging melden zich snel en eenvoudig aan via onze ledenapp. (Nog) Geen lid of heb je andere vragen? Neem dan contact op met Vivian Schoormans, Academy coördinator, via schoormans@vnoncwbrabantzeeland.nl.

APP Aanmelden Activiteiten

Kosteloos afmelden? Laat het ons op tijd weten. 

Als je je inschrijft voor deze bijeenkomst, gaan we ervan uit dat je komt en verzorgen we jouw deelname. Daar spannen we ons samen met het Ministerie van I&W, VNO-NCW/MKB en Van Mossel voor in.

Ben je verhinderd? Dan horen we dit graag. Je kunt je tot 48 uur voor aanvang van de bijeenkomst kosteloos afmelden via academy@vnoncwbrabantzeeland.nl. Meld je je later af of ben je zonder afmelding niet aanwezig in de Teamsmeeting? Dan brengen wij 35 euro excl. btw in rekening.

Vragen of meer informatie?

Neem dan contact op met Vivian Schoormans via academy@vnoncwbrabantzeeland.nl

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement