Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Q&A: 1 jaar Wet Arbeidsmarkt in Balans

15 juni 2021 | 10:00 - 11:00 | Online

Nu de Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB) inmiddels ruim 1 jaar voor jou als werkgever geldt, zijn de eerste praktijkervaringen opgedaan. Hoog tijd om weer even stil te staan bij de belangrijkste onderdelen van de WAB en antwoord te geven op al jouw vragen, waar je in de dagelijkse praktijk richting je personeel mee te maken hebt.

Neem deel aan onze online Q&A onder leiding van mr. Geert Rouwet, senior arbeidsrechtjurist bij onze kennispartner ABAB Legal.

De COVID-19 pandemie heeft het afgelopen jaar binnen het arbeidsrecht veel aandacht heeft gevraagd. We moeten echter niet onderschatten dat de WAB een actueel en belangrijk thema is binnen de personeelspraktijk. Deze wet is per 1 januari 2020 in werking getreden en geldt als opvolger voor de Wet Werk en Zekerheid (WWZ). In de WAB is een aantal belangrijke wijzigingen opgenomen ten opzichte van zijn voorganger als het gaat om thema’s als flexibele arbeid (bijvoorbeeld oproepkrachten) en ontslagrecht.

Na afloop van deze online Q&A heb je nog meer inzicht in wat de impact van de WAB is voor jouw bedrijf en heb je antwoord ontvangen op al jouw vragen.

Wil jij meer weten over de Wet Arbeidsmarkt in Balans en je kennis verrijken? Meld je dan nu aan. Je vragen aan Geert ontvangen we graag vooraf. Laat ze achter bij je aanmelding.

Aanmelden
Ben je lid van VNO-NCW Brabant Zeeland, download dan eenvoudig onze app voor Apple of Android in de App store en meld je direct aan. Het is mogelijk om bij aanmelding een vervanger te noteren en/of een introducee mee te nemen.

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Vivian Schoormans via academy@vnoncwbrabantzeeland.nl.

 

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement