Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Ontbijtje-aan-huis-sessie met Thierry Aartsen (VVD)

20 mei 2020 | 09.00 - 10.30 | Online sessie

De ontbijtsessies van VNO-NCW West-Brabant zijn al jaren een begrip in de regio. En nu we elkaar fysiek even niet kunnen ontmoeten, tikken we ons eitje tegenwoordig virtueel met elkaar. Hoe ontspannen en lekker zou het zijn, als je voor deze ontbijtsessie je ontbijtje niet zelf hoeft te maken, maar kunt toevertrouwen aan een vakman? … Dat dachten wij ook!

Daarom laten we speciaal voor deze online ontbijtsessie jouw ontbijtje maken én thuis bezorgen door een van onze leden: De Kort Catering uit Rijen. Dankzij ondernemer Marcel de Kort hoef jij alleen nog maar te genieten en te sparren, ideeën uit te wisselen en kennis te delen met collega-ondernemers uit de regio. Verder niets. Vanuit je eigen huis. Gewoon. Omdat het kan. Van ons. Voor jou.

Datum: woensdag 20 mei 2020
Tijdstip: 09.00 – 10.30 uur
Online sessie, inclusief ontbijt

Speciale gast Thierry Aartsen (VVD)

Tijdens deze ontbijt-aan-huis-sessie is Thierry Aartsen onze speciale gast. Thierry is geboren en getogen in Breda en sinds een jaar actief in de Tweede Kamers namens VVD. Hij is onder andere verantwoordelijk voor alle maatregelen, specifiek voor het mkb. Wat wil jij deze online sessie meegeven aan Thierry Aartsen en de politiek? Wat is jouw boodschap?

Marcel Deryckere, regiomanager VNO-NCW West-Brabant, begeleidt deze online sessie.

Aanmelden

Meld je snel aan voor deze online sessie, want er zijn maar een beperkt aantal deelnemers mogelijk! Stuur een mail naar Vivian Schoormans via e. schoormans@vnoncwbrabantzeeland.nl.

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement