Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Ontbijtbijeenkomst Yara Sluiskil

14 maart 2019 | 14 maart 2019 | 08.00 uur | Yara Sluiskil

Yara Sluiskil wordt binnen Zeeland vaak als voorbeeld genoemd wanneer het gaat over sociaal werkgeverschap. Zij hebben hun personeelsbeleid zodanig  aangepast om ook mensen die meer begeleiding nodig hebben een kans krijgen binnen het arbeidsproces. Wilt u weten hoe Yara dit doet? Kom naar de ontbijtbijeenkomst bij Yara in Sluiskil. Hoe zij dat doen? Waarom? En wat levert het op?

Donderdag 14 maart opent Yara Sluiskil haar deuren en vertelt haar ervaringen over het Sociaal Ondernemen! Om 8.00 uur wordt u hartelijk ontvangen bij Yara Sluikil B.V., Industrieweg 10 te Sluiskil. Onder het genot van een ontbijt, vertelt Evelien de Visser, HR Manager, haar ervaringen op het gebied van Sociaal Ondernemen. Ook vertelt Melissa over haar zoektocht naar passend werk. Laat u inspireren op de mogelijkheden van sociaal ondernemen!

Ook wordt het project Participeren Loont toegelicht. Dit is een initiatief van VNO-NCW Zeeland en de Zeeuwse Werkkamer. Wij willen een netwerk van werkgevers oprichten die vol overtuiging werken aan een inclusieve arbeidsmarkt en dit ook uit willen dragen. Yara is ambassadeur van het eerste uur!

Laat u inspireren en kom lekker ontbijten met collega-werkgevers! Er is een maximum van 25 personen dus reageer snel!

Donderdag 14 maart is de Dag van de 1000 voorbeelden: een initiatief van VNO-NCW om werkgevers die zich inzetten voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt in het zonnetje te zetten. Met de inspiratiebijeenkomst bij Yara haakt VNO-NCW Zeeland en Aan de Slag in Zeeland aan hij dit initiatief.

Donderdag 14 maart 2019, 8.00 – 10.00 uur
Locatie: Yara Sluikil B.V.,  Industrieweg 10, 4541 HJ, Sluiskil.

Parkeren: Aankomst op terrein bij de toegangspoort (Poort Zuid), melden bij de oranje paal via de intercom. Na ca. 700 meter over de kade rijden, daarna met de bocht mee naar rechts.  Auto parkeren na ca. 100 meter rechts parkeren, op het terrein voor de portiersloge.

LET OP: U dient in het bezit te zijn van een geldig paspoort of identiteitsbewijs!!
Overal geldt een snelheidslimiet van max. 30 km/u en u moet achteruit inparkeren.

U kunt zich aanmelden via: laureys@vnoncwbrabantzeeland.nl

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement