Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Nieuwjaarsreceptie VNO-NCW Zeeland | Jonge ondernemers aan zet!

10 januari 2023 | 16.00 - 19.30 | Scheldetheater | Terneuzen

Naast een feestelijke start van het nieuwe jaar met bubbels en elkaar ontmoeten, staat de nieuwjaarsreceptie 2023 van VNO-CNW Zeeland dit keer in het teken van ‘Jong ondernemen’. Er is momenteel zoveel aan de hand in de wereld en het raakt ons allemaal. Wij stellen onszelf de vraag: Moet de economie op de schop? Jonge ondernemers zijn aan zet!

Datum: dinsdag 10 januari 2023
Tijdstip: 16.00 – 19.30 uur
Locatie: Scheldetheater, Westkolkstraat 16 Terneuzen

Programma

16.00 u Inloop
16.30 u Start bijeenkomst

  • Eric de Ruijsscher, voorzitter VNO-NCW Zeeland, blikt terug op 2022, vooruit naar 2023 en geeft zijn visie op de Zeeuwse economie
  • Gastspreker Daniël Lodders is algemeen directeur van het snelgroeiende bedrijf Saman Groep. Hoe gaat hij om met kansen en uitdagingen?
  • Drie jonge ondernemers en leden van onze vereniging  gaan in gesprek: Wat is er nodig voor jonge ondernemers om succesvol te zijn en te blijven?

18.00 u Start walking dinner in de foyer van het Scheldetheater
19.30 u Einde bijeenkomst

Eigen bijdrage bedraagt : 69,50 euro p.p., excl. BTW

De lat ligt hoog: deze ondernemers zorgen er gegarandeerd voor dat jij met een rugzak aan nieuwe inzichten en inspiratie de zaal verlaat. Ariane Lafort is onze gespreksleider. Zij is goed bekend met de Zeeuwse economie en als geen ander in staat om deze discussie te leiden. Neem aanstormend talent in jouw organisatie zeker mee naar deze feestelijke bijeenkomst!

Terugblik 2022 en vooruitblikken op 2023

Voorzitter Eric de Ruijsscher blikt terug op 2022, een bewogen jaar. Ook geeft hij inzicht in de speerpunten van VNO-NCW Zeeland voor 2023, het jaar van de Provinciale Staten verkiezingen. Én deelt hij als gevestigd ondernemer en lid van de Economic Board Zeeland zijn visie op de Zeeuwse economie.

Inspiratie

Gastspreker Daniël Lodders, algemeen directeur Saman Groep, mag trots zijn op zijn snelgroeiende bedrijf. Welke kansen en uitdagingen ziet hij? Hoe kan Saman Groep, ondanks de huidige tekorten op de arbeidsmarkt, schaarse materialen en fors gestegen inkoopprijzen, toch excelleren en tegemoetkomen aan de sterk gestegen vraag naar zonnepanelen en warmtepompen? En wat is er nodig om de energietransitie te laten slagen?

Frisse blik

Drie jonge ondernemers en leden van onze vereniging Artjan van Kooten (algemeen directeur VKP Bouw), Renate Krishnan-Huijbregts (co-CEO Terneuzen Processing Technologies) en Jos Dek (algemeen directeur DEK opleidingen) gaan in gesprek over wat jonge ondernemers drijft en over wat zij kunnen bijdragen aan de Zeeuwse economie. En zij hebben ongetwijfeld een mening over hetgeen Eric en Daniël verteld hebben. In een rondetafelgesprek gaan zij met z’n vijven in gesprek. Want, wat is er nodig voor jonge ondernemers om succesvol te zijn en te blijven?

Meld je nu aan

We bieden je een boeiende en interactieve bijeenkomst in combinatie met ongedwongen netwerken. Ben je lid van onze vereniging, meld je dan snel en eenvoudig aan via onze ledenapp. (Nog) Geen lid? Neem dan contact op met Chantal de Jonge via jonge@vnoncwbrabantzeeland.nl. Voor meer informatie of vragen kun je ook terecht bij Chantal.

Vergeet niet om het aanstormend talent in jouw organisatie als introducé aan te melden!

APP Aanmelden Activiteiten

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement