Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Nieuwjaarsbijeenkomst VNO-NCW Zeeland

9 januari 2024 | 15.30 - 19.30 | Cinecity | Terneuzen

Met veel plezier nodigen wij je uit voor de nieuwjaarsreceptie van VNO-NCW Zeeland op de tweede dinsdag van het nieuwe jaar. Het thema van dit jaar is De impact van AI op ondernemen in Zeeland. We hebben een interessante gastspreker én een Zeeuws panel van ervaringsdeskundigen om dit thema naar jouw dagelijkse praktijk te brengen.

Een boeiende en interactieve bijeenkomst met concrete tips én input voor bespiegelingen, gecombineerd met de mogelijkheid tot ongedwongen netwerken onder het genot van een hapje en drankje. En uiteraard proosten we met elkaar op een succesvol 2024!

Datum: dinsdag 9 januari 2024
Tijdstip: 15.30 – 19.30 uur
Locatie: Cinecity, Nieuwstraat 41-43 in Terneuzen

Voorzitter Eric de Ruijsscher blikt kort terug en kijkt vooruit

Moderator Ariane Lafort gaat in gesprek met onze voorzitter Eric de Ruijsscher. Hoe kijkt hij terug op het dynamische en bewogen jaar 2023? Denk aan de verkiezingen, inflatie, oorlogen, netcongestie en de aanhoudende krapte op de arbeidsmarkt en het tekort aan woningen. Wat betekent ondernemen anno 2024 voor hem persoonlijk en wat zijn de Zeeuwse VNO-NCW speerpunten?

Het succes van CM.com | AI koploper

Gastspreker Gilbert Gooijers richtte op 20-jarige leeftijd het techbedrijf Club Message op. Tegenwoordig is CM.com een echte koploper op het gebied van AI. Het hoofdkantoor van dit inmiddels beursgenoteerde bedrijf met 1.000 medewerkers en vestigingen in 23 landen (oa. Tokyo, Los Angeles, Singapore, Londen en Parijs) is gevestigd in Breda. Gilbert’s visie op pionieren, management en technologische innovatie weet ondernemers keer op keer te inspireren.

Dilemma’s en ervaringen

In een duizelingwekkend tempo nemen robots steeds meer taken van ons over. Artificial Intelligence (AI) is een onomkeerbaar feit voor iedere organisatie. Verbeterde processen, slimmere apparaten, software die problemen voor ons oplost… Maar het geeft ook dilemma’s op het terrein van ethiek, leiderschap en inhoud van takenpakketten.

Drie Zeeuwse leden reageren op het verhaal van Gilbert en geven hun visie op wat AI betekent voor hun organisatie als het gaat om:

  • Ethiek: Hans van den Boom, Boom Strategie
  • Arbeidsproductiviteit: Rinus Ortelee, ADRZ
  • Veiligheid: Jan van de Erve, Damen Naval

Programma

15.30 u Inloop met netwerkgelegenheid onder het genot van een hapje en drankje
16.30 u Start bijeenkomst
18.00 u Start informeel netwerken en genieten van een mooi buffet
19.30 u Einde bijeenkomst

Aanmelden en kosten

Leden van onze vereniging melden zich snel en eenvoudig aan via onze ledenapp. (Nog) Geen lid? Neem dan even contact op met Chantal de Jonge via jonge@vnoncwbrabantzeeland.nl.

De eigen bijdrage voor deze bijeenkomst bedraagt 69,95 euro/p.p. (excl. btw). Je ontvangt hiervoor een factuur achteraf.

Aangemeld en toch verhinderd? Laat het ons z.s.m. weten. Je kunt je tot en met 2 januari 2024 kosteloos afmelden via Chantal de Jonge (jonge@vnoncwbrabantzeeland.nl). Meld je je later af of kom je zonder afmelding niet? Dan brengen wij het factuurbedrag in rekening. Dank voor je begrip.

 

Vragen of meer informatie?

Neem dan contact op met Chantal de Jonge via jonge@vnoncwbrabantzeeland.nl

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement