Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Nieuwjaarsbijeenkomst VNO-NCW Midden-Brabant en BORT

5 januari 2022 | 16:00 - 17:00 | online

Midden-Brabant pakt je in!

Met genoegen nodigen wij u uit voor de livestream van de nieuwjaarsbijeenkomst van BORT en VNO-NCW Midden-Brabant. Zodra de omstandigheden het toelaten, organiseren we alsnog een netwerkborrel.

Op 5 januari is het thema Midden-Brabant pakt je in. Hoe doet Midden-Brabant dat precies en wat is de duurzame meerwaarde die deze regio creëert? Tijdens deze online bijeenkomst gaat onze gastspreker Otto Raspe in op de economische perspectieven voor Midden-Brabant. Otto is Hoofd RaboResearch Regio’s, Innovatie, Duurzaamheid en Ondernemerschap en heeft meer dan twintig jaar ervaring op het gebied van onderzoek naar sectorale, regionale en stedelijke ontwikkelingen, de impact van ruimtelijke investeringen en economische benchmarks in een breed welvaartsperspectief.

En, de BORT-prijs 2021 wordt uitgereikt. CoreDux Netherlands, Taxi Korthout Midden-Brabant en Moergestel BV zijn genomineerd en presenteren zich tijdens de livestream. Het zijn eigenlijk alle 3 al winnaars, maar wie gaat er uiteindelijk met de begeerde BORT-prijs naar huis? Juryvoorzitter Bas van der Pol (wethouder Economie gemeente Tilburg) deelt het juryrapport met u en maakt de winnaar bekend.

Vanwege de RIVM-maatregelen is er een beperkt aantal fysieke plaatsen beschikbaar. Daardoor zijn er slechts enkele afgevaardigden in de studio aanwezig. Het aantal aanmeldingen om de livestream te volgen is uiteraard onbeperkt.
We hopen dat u met ons het jaar start op 5 januari!

U kunt de uitzending live volgen via https://vimeo.com/event/1637380/9c1cb0876c
U hoeft zich vooraf niet aan te melden. Kijkt u samen met uw collega’s mee?

Natasja Leijser                                                                           
Voorzitter VNO-NCW Midden-Brabant                               

Marc Heuvelmans
Voorzitter BORT

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement