Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Nieuwjaarsbijeenkomst The New Horizon

9 januari 2024 | 16.00 - 19.00 | Evoluon | Eindhoven

Maak je op voor een nieuwe editie van dé nieuwjaarsbijeenkomst in de Brainportregio: The New Horizon! Op de vertrouwde locatie in het Evoluon heffen we op dinsdag 9 januari met elkaar het glas. Deze jaarlijkse bijeenkomst organiseren we samen met elf organisaties en bedrijven uit de regio en is de ideale gelegenheid om met elkaar te proosten op het nieuwe jaar.

Datum: dinsdag 9 januari 2024
Tijdstip: 16.00 – 19.00 uur
Locatie: Evoluon, Noord Brabantlaan 1A in Eindhoven  

Ook dit jaar bieden we graag een podium aan de voorzitter van Stichting Brainport en burgemeester van Eindhoven, Jeroen Dijsselbloem, om zijn licht te laten schijnen op onze regio.

Brainport voor elkaar

De innovatiekracht van Brainport Eindhoven is enorm. We hebben een unieke positie in de wereld op belangrijke technologieën en dragen direct bij aan grote maatschappelijke transities. Dat brengt ook in het komend jaar geweldige kansen met zich mee. Gelijktijdig hebben we oog voor wat er in de regio speelt op het gebied van woningbouw, bereikbaarheid, voorzieningen en gelijke kansen voor alle inwoners van Brainport.

Dat we samen veel kunnen bereiken, laat Brainport voor elkaar zien. Dit initiatief werd vorig jaar tijdens The New Horizon gelanceerd. Het is erop gericht om gelijke kansen te creëren voor iedere inwoner van onze regio. Vele bedrijven en organisaties hebben zich inmiddels aangesloten en we zien nu al mooie eerste resultaten.

Aanmelden

Mis het niet en meld je snel aan via deze link! Voor meer informatie of bij vragen neem dan even contact op met Annelien Schoormans via aschoormans@vnoncwbrabantzeeland.nl.

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement