Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Nieuweledenbijeenkomst

14 oktober 2021 | 12:00 - 14:00 | VNO-NCW Brabant Zeeland, Reitseplein 1, Tilburg

Ondernemers die zich in 2021 aansloten bij dé ondernemersvereniging van Brabant en Zeeland zijn van harte welkom op de nieuweledebijeenkomst op 14 oktober. Samen met jou willen we impact maken, een duurzame bijdrage leveren aan de samenleving in economische, sociale en ecologische zin en een aantrekkelijk ondernemersklimaat bevorderen in onze regio.

Graag nodigen we je op donderdag 14 oktober van 12.00-14.00 uur uit bij ons op kantoor in Tilburg voor onze nieuweledenbijeenkomst incl. lunch. We kijken ernaar uit je in levende lijven te ontmoeten en hopen dan ook vurig dat de maatregelen dit toelaten.

Tijdens de nieuweledenbijeenkomst vertellen voorzitter Eric van Schagen en directeur Ellen Kroese meer over de vereniging en wat we voor elkaar kunnen betekenen. Daarnaast zoeken we de interactie op waarbij je andere leden leert kennen en je de mogelijkheid krijgt om vragen te stellen. Verder gaan we graag met jou het gesprek aan om te kijken waar je binnen de vereniging aansluiting kan vinden met andere leden, kennis kan delen of vergaren en hoe we jouw belangen kunnen behartigen.

Aanmelden
Je kunt je nu al aanmelden via de app. Lukt het niet via de app, stuur dan een mailtje naar academy@vnoncwbrabantzeeland.nl.

Wij respecteren de maatregelen
We organiseren onze bijeenkomsten natuurlijk binnen de dan geldende coronamaatregelen. Dit doen we op locaties en in samenwerking met partijen die de handhaving kunnen garanderen.

APP Aanmelden Activiteiten

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement