Contact

Contactpagina

Bezoekadres
Reitseplein 1
Postbus 90154
5000 LG TILBURG
T 013 205 00 00

Voor ondernemers uit Zeeland:
Oostelijk Bolwerk 9
4531 GP Terneuzen
T 0115 451456

Nazomerborrel: lobby-update VNO-NCW West- en Midden-Brabant

18 september 2024 | 16.00 - 19.00 | Paviljoen Het Houtse Meer | Den Hout

We nodigen je uit voor een informatieve bijeenkomst over de inzet van VNO-NCW Brabant-Zeeland voor een optimaal ondernemingsklimaat in de regio. Een middag met waardevolle inhoud, netwerkmogelijkheden en een ontspannen samenzijn. We bespreken deze middag relevante onderwerpen die van invloed zijn op onze regio met ruimte voor het uitwisselen van ideeën en standpunten.

Onze belangenbehartigers gaan graag met je in gesprek over onze lobbypunten op infrastructuur en ruimte, arbeidsmarkt en onderwijs en milieu en duurzaamheid. Jullie succes als ondernemers wordt in hoge mate bepaald door ons vestigingsklimaat en dat staat onder druk door de uitdagingen waar velen van jullie mee te maken hebben. We willen die middag dan ook bespreken wat nodig is om het ondernemersklimaat in Brabant te versterken. Jouw ideeën, opmerkingen en suggesties nemen we daarin graag mee.

Toelichting door de drie belangenbehartigers in dienst van onze vereniging, te weten:
Jan van Mourik, milieu en duurzaamheid
Anne Deelen, arbeidsmarkt en onderwijs
Paul Teeuwen, infrastructuur en ruimte

Na de inhoud gaan we over op een informele nazomerborrel, waar je kunt genieten van verfrissende drankjes, lekkere hapjes en bij kunt praten met andere ondernemers terwijl je geniet van het prachtige uitzicht op het meer.

Wanneer: woensdag 18 september 2024

Programma:
16.00 uur : inloop
16.30 uur: aanvang programma
17.30 uur: borrel
19.00 uur: einde

Locatie: Houtse Meer, Pannenhuisstraat 40, Den Hout

Kosteloos afmelden? Laat het ons op tijd weten

Deelname is kosteloos. Ben je verhinderd? Dan horen we dit graag. Je kunt je tot vrijdag 13 september kosteloos afmelden via westbrabant@vnoncwbrabantzeeland.nl. Meld je je later af of ben je zonder afmelding niet aanwezig dan brengen wij 35 euro per persoon excl. BTW in rekening. Wij hopen op je begrip hiervoor.

Graag tot 18 september!

"*" geeft vereiste velden aan

 

Met het versturen van deze gegevens ga je akkoord met de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken. Privacy statement